3. zápas skupiny, Fulham-Roma

Při tom rohovym kopu sem si řikal teď nebo nikdy no a můžeme bejt rádi za ten bod. Mohlo to dopadnout hůř i líp. Ale s takovymhle týmem jako je FM jsmě měli brát 3 body.

tohle fakt zavanelo blamazi. ranieri to podcenil, pac ta uvodni sestava by neporazila ani tatran kohoutovice. as roma je jednoznacne polovicni bez tottiho a pizarra, vsichni ostatni jsou nahraditelni (jo, vcetne de rossiho). obraz hry se zmenil po davidove prichodu, pak uz se hralo jen na jednu branu. hralo se sice o desiti ("hral" perrotta), ale melo se vyhrat. par poznamek:

doniho nejvetsi slabina je vybihani, boji se. gol byl jeho. jinak to ale parkrat zachranil.
obrana ok, slabsi andreolli to vyzehlil golem.
taddei zase jednou strasnej, po sezone odchod. uz delsi dobu na to nema. mohl by hrat docela solidniho fullbacka, ale smerem dopredu je to tragedie.
de rossi se mi uz delsi dobu moc nelibi, obcas ma nejakej moment, ale jinak nic moc. to ze totti zustal celou karieru v rime (i kdyz, jeste nema smlouvu) je takova anomalie, ktera se uz nikde jinde nebude opakovat. rim neni barcelona, pokud prijde dobra nabidka, tak bych ho prodal.
perotta tradicne absolutne neviditelnej, taky bych se ho zbavil. rim potreboval vyhrat, ale simone se nedostal vubec do niceho.
guberti docela ok. proti starym pomalym obrancum je platnej, ostatni ho ale celkem bez problemu vykryvaj. i tak bych ho ale zkousel casteji.
menez vubec neumi nahravat a kdyz sel na penaltu, tak jem vedel, ze je zle. uz dlouho jsem nebyl takhle presvedcenej, ze nekdo neda penaltu. tohle muze rim mrzet, protoze jinak by imho vyhral.
riise a pizarro super, je mi jedno ze to david tu a tam posere, ale je to motor a bere celou hru na sebe. bez nej je to hruza des.

bod z Anglie dobrý, i když zápas jsem neviděl
Nevím proč na penaltu nešel Dani, nebo Pizza