3. zapas skupiny chelsea - Roma

Abaddon napsal:
Zdravim z Londyna, videl jsem na vlastni oci uzasnej zapas, pred zapasem byl metr ode me Totti, jsem se klepal jak ratlik. Zejtra napisu vic. :)

Urcite mas fotku :) Tak sup

Vrátl jsem se pozdě a jdu teď na noční, tak se s vámi podělím o vše až zítra, nebo v sobotu. :)

Tak, lehce se podělím s váma o zážitky z tohohle zápasu a něco málo i kolem.
Nejeli jsme jako součást zájezdu, ale vše na vlastní pěst - celý to proběhlo hladce. Kamoš fandí Chelsea, já AS, tak jsme se takhle vydali + ještě jeho mladší brácha. Do Londýna jsme letěli v úterý v 6:40, kamoš posranej z letu, takže jsme museli snídat tvrdej alkohol a teď první zajímavá informace - když se vypije panák v letadle v tý obrovský výšce, tak je to jako by člověk vypil ne jeden, ale tři (info od letušky). Měli jsme dva panáky před odletem, tři v letadle a musím říct, že měla pravdu. :-D Po letadle následoval bus z letiště (60km) a pak metrem do hotelu - celkem asi i s čekáním kompletní doprava Praha-Londýn byla na 6 hodin.
První zážitek přišel v úterý asi ve 20:00. Věděli jsme "tajný" místo, odkud hráči busem odjíždí do hotelu. Přišli jsme tam a bylo tam maximálně 15 lidí. Hráči Chelsea začali chodit, podepisovali se, fotili. Kamoš v sedmým nebi, já si nenechal podepsat nic, jen jsem si vybral pár hráčů, s kterejma se vyfotím (Hazard, Luiz, Cahill). Musím říct, že tihle profíci byli uplně super, přátelský, nejlepší byl Luiz. :) https://ibb.co/mpJ5Vm Já jsem ten úplně vlevo, ale to je všem stejně u prdele. :)
Autobus odjel a najednou přijel bus pro AS Řím. Jsem se úplně rozklepal, že to samý zažiju s hráčema AS, ale bohužel ti už byli na hotelu, tenhle bus byl pro menežment. :(
Den zápasu - šli jsme asi dvě hodiny předem, abysme byli na stadionu co nejdřív. Měli jsme sedadla v 6. řadě u střídaček. Tam přišel první megamoment - vylezl Francesco Totti, stál ode mě maximálně 5 metrů https://ibb.co/cZzeqm Borec, můj vzor, on mě "přitáhl" k AS asi před 15 roky a najednou u mě. Když pak šli zpět dovnitř stadionu, tak nějakej 15ti letej kluk vedle ulovil s ním selfí, byl ode mě půl metru a nastalo něco, co si neodpustím - byl jsem málo pohotovej, normálně jsem se rozklepal, ale nefotil a když jsem ho poprosil o fotku, tak šlo vidět že chvátá a že pak ještě přijde. Přišel, ale už tam bylo lidí jak nasráno a já ostrouhal. Byl jsem málo pohotovej ve chvíli, kdy tam nikdo nebyl, strašně mě to sere. :(
Jinak k zápasu - angláni vůbec nefandí, párkrát zařvali Chelsea, nicméně atmosféra byla skvělá díky římanům. Když dal Edin na 3:2, tak málem zbořili stadion.
JInak na vlastní oči jsem viděl, že kritika Bruna Perese je oprávněná. Běhal přímo kolem mě a on byl fakt někdy totálně mimo, EDF na něj furt ječel, že je mimo pozici. Nelíbil se mi moc Kevin, nicméně on pracuje na obrovským prostoru. Gerson nenadchl, ani nezklamal, Radja umí taky víc, ale ten teda dře jak kůň na hřišti. Docela se mi líbil Gonalons.
V obaně byl super Kolarov hlavně dopředu, i Fazio byl jistej. JJ nevím no... Líbil se mi i Perotti - kdyby měl lepší koncovku, tak by to bylo supr. Kdo byl ale famózní, tak to byl Edin. Podržel balon, rozehrál, hráči Chelsea do něj chodili hodně tvrdě a on nic.
Výsledek 3:3 je asi spravedlivej, ale nemůžu se zbavit dojmu, že jsme mohli ten senzační obrat udržet a i si myslím, že jsme byli 70% zápasu lepší.
Za Chelsea jalovej Morata, ale největší píča byl Fabregas, kterej hrál hovno, zkoušel simulovat. Skvělej byl Bakayoko, Luiz a zážitek byl vidět naživo Hazarda - neskutečný zrychlení a úžasná práce s míčem u nohy.

Cesta zpět byla ve čtvrtek a to bylo v prdeli - domů jsem sedostal 19:30, 21:15 jsem šel na noční. :(

Celková sena za tenhle vejlet je asi 15 000 - v Londýně je draho a do toho jsme chlastali, což taky není levný. :-D
Nicméně pro mě nejlepší fotbalovej zážitek v mým životě.
Toť vše, třeba si to někdo přečte...:)

Pecka! Já osobně na tohle nemám ani koule, ani peníze, takže můžu jen tiše závidět :mrgreen: :Ok: