3. zapas skupiny chelsea - Roma

Ja som tam videl vyhru, skoda toho. Dobry futbal z nasej strany. Stoperi sa trochu zrovnali, Peres musi na lavicu. Zvysok kadra odohral dobry zapas.

Bodik z Londyna moze byt zlaty. Mali sme dnes na nich!

Komentatori a studio STV 1 des a hruza.

i ja jsem rad ted bych dal i morena ta stoperska dvojice je hruzostrasna ale dnes nakonec prevladaji ty dobre veci prehrali jsme chelsea a myslim ze se dalo i vyhrat ,dzeko ma formu 15 zapasu 13 golu :daje:

GRAZIE ROMA !!! :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: konecne RIM ukazal EUROPSKY FUTBAL...toto bol vykon hodny ligy majstrov,DZEKO najlepsi vykon v drese RIMA ,konecne dokazal ,ze vie davat goly aj silnym timom...skoda golu na 3:3 mali sme na vyhru,v odvete ich porazime :daje: :daje: :daje: mam radost z vykonu,hrajte takto stale prosim

pasta napsal:
cekam co reknou na Ct sport :D

Od tech kund necekam nic jinyho, nez suchej sestrih, kde budou jen goly a nejaky naznaceni toho, ze Chelsea mela smulu.

Skoda, ze se neudrzela ta vyhra, byla by to cennej skalp, kterej potrebujeme jako sul a skoro by nam uz zajistil postup. I tak to ale mame na postup ze skupiny, coz je nas cil pro tuto sezonu, rozjety nad ocekavani dobre.

Di Francesco zasluzi velku pochvalu, za to jak vyriesil obidva sobotnajsie problemy. Utok neschopny udrzat ranny moc, natoz loptu Gersonom a Daniela, ktory sa podla miery nekoncentracie asi bude znova rozvadzat, lavicou nahradnikov.

Skoda tej ubohej kvality, ktoru sme dnes mali vzadu. Okrem neskutocneho Kolu ofc.

Peres je nejzbytecnejsi bek na svete. At hraje neexististujici Nura, nebo Rick s jednou nohou, prosim

Gonalons byl skvělej, proti Karabachu byl hroznej(jako celý Atlético), ale dnes se mi moc líbil. Pěkně to rozdával, klkidně bych ho stavěl častěji :danko: :danko:

Pigi10 napsal:
Gonalons byl skvělej, proti Karabachu byl hroznej(jako celý Atlético), ale dnes se mi moc líbil. Pěkně to rozdával, klkidně bych ho stavěl častěji :danko: :danko:

V prvom bol hrozne hrozny, ale davam to za vinu tomu, ze vobec nevedeli jak to hrat vsetci ti traja, braniaci v strede. On aj stoperi. Stoperom to vydrzalo az do konca. Boha, obidvaja neskutocni dnes. Bruna by som zhejtoval az po nich.

ty krávo, teď jsem viděl sestřih
fakt jsme mohli vyhrát na stamford 4:3? porcodio
ale super :daje: :daje: :daje:
čumim jak puk

překládám z it. fóra:

bez:

Manolas
De Rossi
El Shaarawy
Karsdorp
Schick
Defrel

s Pellegrinim a Florenzim tak napůl
Strootman po zranění

v základu Bruno Peres a dva loňský náhradníci JJ a Gerson

v londýně proti vítězi titulu
potom cos dostal na 2:0

klobouk dolu

Zdravim z Londyna, videl jsem na vlastni oci uzasnej zapas, pred zapasem byl metr ode me Totti, jsem se klepal jak ratlik. Zejtra napisu vic. :)

Abaddon napsal:
Zdravim z Londyna, videl jsem na vlastni oci uzasnej zapas, pred zapasem byl metr ode me Totti, jsem se klepal jak ratlik. Zejtra napisu vic. :)

:Ok: :Ok: :Ok: :Ok:

Ano Bruno tragédie a hnedka po něm JJ...Florka šetřil na Turin?Perotti kdyby to pověsil hnedka na začátku...on potom krásné udělá šanci ale zakončí kopem do drnu....Radja hraje pořád mimo(tzn.nevyuzity)
Zápas sem si nechal ráno po noční..nikoho sem nebudil ale rozbil krygl máváním trika po 3tim gólu... (zkurveny floutek Hazard)

zlatý bod!

:danko: :logoo: :Flag: :asroma: