3. zapas skupiny chelsea - Roma

V stredu o 20:45. Davaju to napr. aj na STV 1.

Konecne si mozem otvorit zapas, tak hura do toho.

caka nas dvojzapas s Chelsea a potom vonku Atletico.

na postup zo skupiny by nam mala stacit aj vyhra na Atleticu, takze aj po dvojzapase s Chelsea by sme mali byt stale v hre o postup, co je dobra sprava a mohli by sme ist do toho dvojzapasu relativne pokojne zabojovat o nejake body...

ak uhrame s Chelsea dve remizy alebo jednu vyhru, tak by nam z Madridu mohol stacit aj bod.
ak uhrame styri body (alebo sest), tak sme podla mna postupili.

aj oni aj my mame dost zranenych, takze v tomto smere by to malo byt vyrovnane.
aj oni aj my sme v lige posledny zapas prehrali, oni vonku so slabym superom, my doma so silnym, takze do zapasov ideme v podobnom rozpolozeni.

nechal by som sediet Peresa, Florenziho dal na kraj obrany, posilnil stred pola Strootmanom, Pelegriniho dal hrat viac z praveho kraja zalohy a Radju vysunul pod hrot...

Alisson - Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov - Pelegrini, De Rossi, Strootman - Nainggolan - Perrotti, Dzeko

FORZA ROMA!!! :danko:

no, Kostas out na 3 týdny... Na Chelsea s Faziem a Jesusem... to se mi vůbec nelíbí. doufal jsem v plichtičku, naivně už tak, ale teď pokud v ni chci doufat dál, musíme dát tak aspoň 3 góly... *sarkastický úsměv*

tony proti všem :mrgreen:

já mám hanspaulku, takže to neuvidim

tak snad si večer přečtu dobrý zprávy :daje:

zajimava sestava ale tak uvidime bod by byl skvely ,atleti remizovali to by nam mohlo pomoct :) tesim se
pak hodte nejake streamy

Karabach skvele :Ok: tie vydrete 3 body spetne su teraz velmi cenne...Berem aj bod,len nech to nie he zase typicka rimska hanba...FORZA ROMA ! :roma: :danko:

Romulus napsal:
Karabach skvele :Ok: tie vydrete 3 body spetne su teraz velmi cenne...Berem aj bod,len nech to nie he zase typicka rimska hanba...FORZA ROMA ! :roma: :danko:

bod by byl zázrak v té sestavě, ale věřit můžem, hlavně si tam zas neudělat ostudu

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Krásně jsme jim dvakrát narazili do kombinace. Tragedi jsme, to snad neni mozny... Tohle bude ostuda ...

Hoši oni hrají chytře... Moc chytře. Zatímco my se bezzube hrneme do útoku, kde to stejně posereme, tak oni čekají na první chybu do brejku a vzhledem k naší obraně velmi úspěšné.

masterhunter napsal:
Hoši oni hrají chytře... Moc chytře. Zatímco my se bezzube hrneme do útoku, kde to stejně posereme, tak oni čekají na první chybu do brejku a vzhledem k naší obraně velmi úspěšné.

:tlesk: začíná mi to připomínat éru za toho hnupa Enriqueho. Vypínám, ještě tak 4 dostaneme určitě.