3.kolo Roma x sassuolo

Forza Roma!!!!!

Dneska musíme vyhrát. Bacha na Berardiho a Defrela. Známe ty góly bejvalejch hráčů.

Roma (4-2-3-1) - Pau Lopez; Florenzi, Fazio, Mancini, Kolarov; Cristante, Veretout; Mkhitaryan, Pellegrini, Kluivert; Dzeko.

Sassuolo (4-3-1-2) - Consigli; Marlon, Chiriches, Ferrari, Peluso; Duncan, Obiang, Locatelli; Berardi; Caputo, Defrel.

v půl 6 jsem musel někam odjet, teď jsem přijel. říkám si, druhá půlka bude stejně lepší... hm :mrgreen: tak jedeme

scr

Nejakej link kluci? Tipace a tyhle jebky nejedu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dneska z toho mám fakt radost, bavil jsem se.

Naše čtyři góly a celej první poločas výbornej. Trochu slabší snad jen Cristante s Faziem, jinak všichni výborný. A líbil se mi Veretout. Nejlepší Pellegrini, Veretout, Džeko a Florenzi.

Druhej byl horší, ale udržuj vysoký tempo, když oma v půli vedeš o čtyři góly. Dali jsme dvě tyče a břevno!

K tomu prvnímu gólu, tam nejde nic vyčítat, to byl parádně kopnutej přímák.
U druhýho se projevila Florenziho únava, to bylo evidentní. Aby ne, okopávali ho tam docela systematicky. Pozičně špatně Cristante a Mancini.

Ale tři body jsou, Fonsecův styl se mi líbí a když bude zdravej Smalling, rád bych ho viděl s Mancinim pohromadě. Kluivert dneska pozitivně překvapil. V závěru bych asi stáhl Džeka a dal tam Kaliniće, ne Pastoreho. Ta poslední šance, co dokázal nedat, to nechápeš.

Ale celkově spokojenost. Čeká nás hodně těžkejch 14 dní, teď EL.

Daje!

Viděl jsem druhou půli, tak nemám co hodnotit. Jsem rád za body, myslím na dankovo zdraví a raduju se z veretouta, kterej, podobně jako zaniolo například, přijde na hřiště a vypadá jinak, než všichni ostatní (i když za tu druhou půli toho moc nenahral, suma sumárum). Škoda tyčí, ale letos nám to zvoní na obou stranách

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

sivy dedko, dlhorocny pundit v talianskej televizii, sa minutu rozplyva nad Lukakom, ze aky to je silny utocnik a zakonci to tym, ze jediny sposob, ako ho zastavit, je hodit mu desat bananov, aby sa najedol... :mrgreen:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=J1YxlCRSN3M[/media]

teď jsem to někde viděl, jako what the fuck? co to je za magora

Edit
Ted jsem viděl to video, na konci ředitel rovnou oznamuje že pana už zvát nebudou