Já tohle stavění těch krajů jsem nikdy nepochopil, hlavně teda to, proč zase seděl Karsdorp, který aspoň od začátku ligy sbíral minuty a dokonce i v přípravě hrál na svým postu, kdežto Celik... Nechápu prostě.Proč Spinazzola nehrál od začátku a Celik ano? Spina od příchodu výborný.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Kars je nejlepší z těch tří RB a stejně nehrajeJá tohle stavění těch krajů jsem nikdy nepochopil, hlavně teda to, proč zase seděl Karsdorp, který aspoň od začátku ligy sbíral minuty a dokonce i v přípravě hrál na svým postu, kdežto Celik... Nechápu prostě.
Nejhorší je, jak se bude z AC dělat nějaká nezastavitelná mašina hlavně z Leaa, kterej mi přišel úplně nudnej. Oba góly jsme jim darovali. To nic nemění na tom, že my nevíme co hrát a patříme do Serie B s tímhle.
Ako hovorieval váš známy kuchár: vymluvy vymluvy...Ti halfbeci jsou divní, resp. jejich (ne)stavění, ano. Ale jinak půjdu proti proudu. Většina posil přišla doslova jednotky dní před sezónou nebo dokonce během ní. Čas se sehrát (Paredes, Sanches, Azmoun, Lukaku) = nula. K tomu hnedle 6, 7 zraněných. Neříkám tím, že to nestojí za vyližprdel, ale čas si staff ještě zaslouží. Když to takhle bude vypadat ještě za měsíc-dva, pak samozřejmě arrivederci.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Takový, když doma před vyprodaným staďákem prohráváš a máš držení míče pořád 30%. Tam šlo jasně vidět, že ti hráči absolutně nevědí co mají dělat, kde mají stát...Jasně, oni pak hráli o desíti, ale šlo vidět, že s rádoby hurá stylem (prostě bez stylu jako hraje třeba Sassuolo) jsme schopní bít a skřípnout kohokoliv. Ten kádr za mě není špatný. Je to jen každý zápas prokauč. Nic víc. Za posledních 11 ligových zápasů jedna výhra? Super bilance. Tohle je snad první repre pauza, na kterou se těším. Samozřejmě imbecil zase pičoval na rozhodčí. Klasika.Tak jsem se probral z kómatu a můžu jen napsat škoda že si ten zápas pamatuju no byl to hnus a nejhorší je že nám ani repre pauza nepomůžu protože bude hrát pořád to svoje.Kdyby to aspoň změnil jinak postavil tak bych to bral ale on si pojede beton proti všem
Koho na trenéra, kdyby skončil Mou?