3. Kolo Roma - Atalanta

Gaspe Gaspe. Ty seš ocas...

Do druhýho poločasu nastoupil snad úplně jinej tým. A ten Molina je taky dobrej kolik.

Omlouvám se klukům za kecy v emocích. Tohle je silný tým.

Chudák Wesley Gaspe 😉 ale respekt za vystřídání stoperu. To se jen tak nevidi.

Posledních 10 minut jsme chtěli dát gól, prvních 45 ne. Jsme si mysleli, že to zase pujde samo. Uz jsem su rikal, jak, sem budu psát, že holt to letos bude menší slava, nez se zdalo. Potom, že lepší nez dratem do oka. A podivejte... Parada. Daje!

pro me
Molina-nejaky dreveny/Lulli urcite lepsi
Castro-hodne dobre/musi ho to bavit
Balerdi-mile prekvapil/rychlost,pohyblivost

Výborný výkon , malo to všetko čo malo mat s konečne šťastným koncom pre nás ( pamätáme si sezóny kedy to bolo presne opačne ) dlho sme sa strelecky trápili ( prvá extrémna šanca čo mal dať gól nás tragéd mancini ) keby sme dali zápas je iný a myslím si , žeby sa zlomil . Nemali sme moc šťastia v zakončení ( Castro 2 tyčky - tomu to neskutočne prajem nech to zlomí lebo sa najviac snaží keď príde )

vyborne výborne výborne . Dominantní sme boli skoro celý zápas avšak vytáča ma ten mancini a miestami aj hermoso.
Za mňa ten balerdi bol výborný a ukázal že môže byt lepsi jak mancini minimálne. Soulemu som to prial tiež , nakoľko každý deň prestúpaku bol podľa médií inom mužstve a ukázal že môže byt extrémne platný..

Najviac ma vsak teší , že sme to zlomili a hrali ako tím a to je Gaspov rukopis ( to spravil aj s atalantou ) . Hráči lietali , bojovali jeden za druhého , takto ma to baví aj keď som zobudil pol bytovky jak som zahucal a zajtra bude u nás asi ticha domácnosť tak to zato stalo :)

podme si užiť vo štvrtok ligu majstrov pani 😎

Tvl řvu po baráku jak když dal Luca Toni gól proti Interu v 2010 😂
Věděl jsem že aspoň jeden dáme. Takové to " za druhý poločas remíza zasloužená". Jako borci to mohli po gólu vypustit, dohrát to na bod v klidecku. Ale my ne. My jedeme daaaal a krásně.
Soule to oživil, líbilo se mi to.
Hermosovi se omlouvám, že jsem ho označil za hráče na pomezí lávky základu. Náš nejaktivnější stoper.
Střídání vzadu překvapilo, o to víc těší konečný výsledek.
Molina má super myšlenku, ale o dost horší řešení. Snad si to sedne.
Manu odvedl kvanta práce dozadu, ale ten pohyb bez míče....no comment. Nechci se rouhat, ale za dnešek jasně Ederson > Kone.
U nich je mi líto gólmana, předvedl famózní výkon. My máme Donnyela Malena, oni mají Marca Carnesechiho.
Casrol taky super, dvě žrďky, gólů se co nevidět dočká taky.
Jsem rád že jsem si to nakonec pustil, bylo na co koukat. Ve čtvrtek rozjebeme Turky. Dajeee