Výkon max do obrany, něco tvořit nic? Juvemerda to samé jak kdyby bod obou stačildobrej výkon
nadějnej
a dobrej bod
daje
evidentněVýkon max do obrany, něco tvořit nic? Juvemerda to samé jak kdyby bod obou stačil
Saelemaekers, Pisilli i ten Koné a hlavně Baldanzi si jasně řekli o základ, moc se mi libili. Tak doufám že DDR teď během repre pauzy udělá pořádnou analytickou práci a trochu se zamyslí nad výběrem sestavy pro příště
Jemu proste zoufale chybi servis, na tom je jeho hra postavena. V Girone hral se Saviem a Cyhankovem, takovy hraci u nas chybi.Podla mna vsetci teraz si uvedomuju ako nam chyba Lukaku - ked ako si povieme z hovna uplietol bic a sam nam vyhral zapasy.
Dovbyk 3 zapasy a nula golov, ziadne podrzanie lopty a minimum vyhramych subojov . Dufam, ze dalsi zapas uz skoruje a psychika sa posunie.
Jak chybí? Vždyť my máme Dybalu, Souleho - větší kvalita jak tyhle 2 zmínění. Problém bude někde jindeJemu proste zoufale chybi servis, na tom je jeho hra postavena. V Girone hral se Saviem a Cyhankovem, takovy hraci u nas chybi.
Jak chybí? Vždyť my máme Dybalu, Souleho - větší kvalita jak tyhle 2 zmínění. Problém bude někde jinde
Jak chybí? Vždyť my máme Dybalu, Souleho - větší kvalita jak tyhle 2 zmínění. Problém bude někde jinde
Musí taky dostat pokyn, aby to dělali, stejně jako větší využívání křídelních prostor atd. Tam je problém v taktice, strategii, dopředu mám pocit, že ti kluci vlastně vůbec neví, co mají hrát. Dybala, Baldanzi, Soulé, ElSha i ten Saelemakers a Pellegrini přece nejsou hráči, kteří nedokážou Dovbykovi připravit šance! Tohle se musí přes tu reprepauzu změnit, jinak fakt nevím, jak s tímhle trenérským staffem. Ach jo.A kolik centrů nebo průnikovejch přihrávek že na něj tyhle dva poslali?
Slovy nula. Ale netvrd mi, že jim to ubírá na kvalitě. A ještě nedejbože, že jsou tihle hraci horší jak ti dvaja vořežpruti z Girony. Dybala nic dokazovat nemusí a Soulé to dokázal loni. Jak psal někdo výše, problém bude v tom, že jestli vůbec mají povoleno centrovat, kdo ví problémů bude spousta ale určitě ne v tom, že bychom měli dopředu špatný hráče.A kolik centrů nebo průnikovejch přihrávek že na něj tyhle dva poslali?
Souhlasím, dopředu tam žádnej systém natož mechanismus vidět není.Musí taky dostat pokyn, aby to dělali, stejně jako větší využívání křídelních prostor atd. Tam je problém v taktice, strategii, dopředu mám pocit, že ti kluci vlastně vůbec neví, co mají hrát. Dybala, Baldanzi, Soulé, ElSha i ten Saelemakers a Pellegrini přece nejsou hráči, kteří nedokážou Dovbykovi připravit šance! Tohle se musí přes tu reprepauzu změnit, jinak fakt nevím, jak s tímhle trenérským staffem. Ach jo.
Však já jim na kvalitě neubírám. Určitě za to může i taktika a strategie, ale prostě to zatím nelepí dohromady, respektive v Gironě mu tihle hráči, byť kvalitativně samozřejmě horší, pomáhali víc.Slovy nula. Ale netvrd mi, že jim to ubírá na kvalitě. A ještě nedejbože, že jsou tihle hraci horší jak ti dvaja vořežpruti z Girony. Dybala nic dokazovat nemusí a Soulé to dokázal loni. Jak psal někdo výše, problém bude v tom, že jestli vůbec mají povoleno centrovat, kdo ví problémů bude spousta ale určitě ne v tom, že bychom měli dopředu špatný hráče.
Včera toho bolo málo to je pravda ale napríklad v minulom zápase toho bolo dosť a Eldor dal gól za pár minút.A kolik centrů nebo průnikovejch přihrávek že na něj tyhle dva poslali?