29.kolo Udinese - ROMA

Roma (3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Sergio Oliveira, Zalewski; Pellegrini; Zaniolo, Abraham. Pravděpodobně tak

Pokud někdo chodí na staré pány nebo se aspoň dívat tak to případ ASka 😁 nulový pohyb v chůzi a Mourek ty mladé nedá stím co máme ve středu zálohy se vyhrát nejde z tria Cristante, Oliveira, Pelegrini musí hrát jen jeden oni když jsou spolu to je průchodak bez šťávy 😉 Nemáme vůbec nic bid bude zlatý

:lol: já jsem tak rád že mi hlava nedovolí se na to dívat a kazit si nádherný den. Tak si dám jen výsledek s zase se musím smát. A tady to taky slušně opadlo ...

Když už si člověk mysli ze máme trochu lauf a že by z toho mohli být nějaké lepší poháry, tak se buď trápíme se Speziou hrající v deseti, nebo s Udine. A zas nas zachrání penalta v nastavení.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Po třech remízách a třech výhrách vždy 1:0 přichází další upachtěný výkon a honění remízy do nastavení. Chyběl tomu Miki, to on je rozdílovej hráč zálohy, Oliveira tohle fakt nezalepí. Tím spíš nedokážu jeho neprodloužení pochopit.

Makaji jeden zápas z 15 a to byl proti Bergamu 😉 nedá se opravdu na to dívat a ten náš pohyb a rychlost je šílená, myslím si že z mladýma v záloze by ten tým byl pohybově jinde minimálně by měli chuť hrát ale to dnešní trio více už pomalé nemohlo být a ty jejich zpětné nahrávky na stopery jsou k smíchu z toho nikdy nic nevytváříme.Vse je o dynamice a běhání a to Řím nemá,nechápu proč třeba Bove nedostane více minut v čem je horší než Bryan nebo Oliveira??? Chybí ale opravdu hodně lídr co by je zjebal a na hřišti by zrali zem aby se vyhrálo takhle si tam chodí po tom hřišti a vlastně se nic neděje;!!! Hnus Hnus Hnus to sledovat.Patricio opět skvělý a Abrahama je mi zas líto on ty balóny nedostane, Mourek by se měl zamyslet i nad pozici kde hraje Zaniolo moc mu to nejde dneska jeden z nejhoršich hráču a místo něho třeba dát od začátku Elshu nebo Eldora každopádně se budeme ve Čtvrtek hodně klepat aby se postoupilo protože z takovým přístupem nás Holosi doma rozjebou a jen díky štěstí jsme první zápas vyhráli ale to nemusí v odvetě znovu být 😉 pěkný večer a pevné nervy

V poslednej dobe maju viacej šťastia ako rozumu ( kvality ). To sú otrasné slabé výkony ( až na Atalantu ) ktoré zachráni nejaký šťastný moment od úplnej katastrofy.