Pokud někdo chodí na staré pány nebo se aspoň dívat tak to případ ASka nulový pohyb v chůzi a Mourek ty mladé nedá stím co máme ve středu zálohy se vyhrát nejde z tria Cristante, Oliveira, Pelegrini musí hrát jen jeden oni když jsou spolu to je průchodak bez šťávy Nemáme vůbec nic bid bude zlatý
já jsem tak rád že mi hlava nedovolí se na to dívat a kazit si nádherný den. Tak si dám jen výsledek s zase se musím smát. A tady to taky slušně opadlo ...
Když už si člověk mysli ze máme trochu lauf a že by z toho mohli být nějaké lepší poháry, tak se buď trápíme se Speziou hrající v deseti, nebo s Udine. A zas nas zachrání penalta v nastavení.
Po třech remízách a třech výhrách vždy 1:0 přichází další upachtěný výkon a honění remízy do nastavení. Chyběl tomu Miki, to on je rozdílovej hráč zálohy, Oliveira tohle fakt nezalepí. Tím spíš nedokážu jeho neprodloužení pochopit.
Makaji jeden zápas z 15 a to byl proti Bergamu nedá se opravdu na to dívat a ten náš pohyb a rychlost je šílená, myslím si že z mladýma v záloze by ten tým byl pohybově jinde minimálně by měli chuť hrát ale to dnešní trio více už pomalé nemohlo být a ty jejich zpětné nahrávky na stopery jsou k smíchu z toho nikdy nic nevytváříme.Vse je o dynamice a běhání a to Řím nemá,nechápu proč třeba Bove nedostane více minut v čem je horší než Bryan nebo Oliveira??? Chybí ale opravdu hodně lídr co by je zjebal a na hřišti by zrali zem aby se vyhrálo takhle si tam chodí po tom hřišti a vlastně se nic neděje;!!! Hnus Hnus Hnus to sledovat.Patricio opět skvělý a Abrahama je mi zas líto on ty balóny nedostane, Mourek by se měl zamyslet i nad pozici kde hraje Zaniolo moc mu to nejde dneska jeden z nejhoršich hráču a místo něho třeba dát od začátku Elshu nebo Eldora každopádně se budeme ve Čtvrtek hodně klepat aby se postoupilo protože z takovým přístupem nás Holosi doma rozjebou a jen díky štěstí jsme první zápas vyhráli ale to nemusí v odvetě znovu být pěkný večer a pevné nervy
V poslednej dobe maju viacej šťastia ako rozumu ( kvality ). To sú otrasné slabé výkony ( až na Atalantu ) ktoré zachráni nejaký šťastný moment od úplnej katastrofy.