29.kolo ROMA - Udinese

Mancini nemocnej, takze misto nej znova Ibanez. Snad dneska predvede lepsi vystoupeni.

Mirante; Bruno Peres, Ibañez, Smalling, Kolarov; Villar, Cristante; Carles Perez, Pastore, Kluivert; Dzeko

Daje!!!

Tahle sestava se mi teda nelibi, cekal jsem Villara a misto Perotaka Pastoreho. Tak snad vitezna.

To že kurva v 2 půlce v Miláně nevystrelime na bránu to jsem rozdychal ale že do piči za 30 minut proti udinese uděláme to samé tak to už fakt nechápu!!!! takový humus co hrajeme nelze vysvětlit.Chape tu naši hru někdo ???

Pripomina mi to, bohuzel, ten hroznej marast v poslednich zapasech pod DiFrou. Zmar, agonie, hruza.

To svoje. Cenim, ze sa podarilo naladit tradicnu formu, ktoru mavame okolo tridsiateho roka uz prakticky dve dekady, aj napriek koronaprestavke.

Já nechci být negativní ale vždyť ten kádr je celkem dobrý a předvádí mé tohle všichni stojí žádný pohyb tomu nerozumím!!!po červené zahrajeme líp než za 30 minut to je též nelogické přitom Fonseca vždy chtěl hrát útočně a taky hrál tak kurva kde je chyba ??? strašný jak kdyby ani netrenovali tolik špatných nahrávek nemáme ani v okrese kde hraju

pasta napsal:
Já nechci být negativní ale vždyť ten kádr je celkem dobrý a předvádí mé tohle všichni stojí žádný pohyb tomu nerozumím!!!po červené zahrajeme líp než za 30 minut to je též nelogické přitom Fonseca vždy chtěl hrát útočně a taky hrál tak kurva kde je chyba ??? strašný jak kdyby ani netrenovali tolik špatných nahrávek nemáme ani v okrese kde hraju

Ryba smrdí od hlavy. A tam je a byl vždy zakopaný pes.

Som zvedavý, kto po tomto na pondelňajšom stretnutí anonýmnych alkoholikov Brunettovi uverí, že je čistý.

To bude tiskovka dneska po zápase 😁 sudí ovlivnil červenou kartou zápas to že za 30 minut jsme nevystřeli na bránu za to může vedro a fyzička, kluci bojovali ale dneska to prostě na udine nestačilo 😎v neděli v Neapoli budeme chtít vyhrát, ukázat že bojujeme za Řím a bla bla bla chce se mi na to vysrat a nesledoval takový zmar, humus nebo jak to nazvat

Sushi napsal:
90210 napsal:
Ma nekdo stream pls?

https://www.extremotvplay.com/link-8.php

Diky moc!

Nevidel jsem za co Perotti dostal cervenou, ale vysledky bohuzel logicky odrazej nestabilni situaci v klubu. Je treba, aby to Jim Palotta co nejdriv prodal.