29.kolo Como - ROMA

A Pisilko je zraněný nebo co? To už tomu gaspovi hráblo ? Jako nezlobte se na mě, ale Pisilko je poslední hráč co za to stojí u nás :/

Elsha výborně mladý by tam nešel a Pellegrini taky ne ale krásně to přečetl a Malen pak na pána 💪

No ale ta obrana Teda dělá hrozné věci to nemůže do nekonečna procházet, Svilar 💪měli by začít běhat to je zase v chůzi

Polčas za nami , hra nič moc ale varíme z toho čo máme . Treba vydržať aspoň do 70min a potom to rozhodnúť brejkom na 2:0.

zapas je to jednostranný v podaní Coma ale to sa dalo čakať , my hráme resp nehráme na to čo máme tak snáď nás Mille podrží 🙏

Obrana děsná. Přijde mi enormní rozdíl mezi náma a Comem. Jeho hráči dokážou rychle kombinovat, velmi dobře vědí, co dál, vědí, kde bude za chvíli jejich spoluhráč. Jsou tam systémy a procesy, na který se vůbec nechytáme. My hrajem na nákopy, náhodu. Jak amatéři proti profíkům. Malenovi musí být smutno, když vidí, jak v kvalitě převyšuje všechny spoluhráče.

Keby sme hrali tak ako Como tak by som bol stastny. Aktivne v behu, nacvicene prechody do utoku. Velmi sa mi paci ich hra.

My sme ale skusene muzstvo - 1-0 by sme mali uhat a 3 body verim ze pojdu do Rima.

60 minut ploužení a trenér nestřídá aby začli běhat,tohle poserem a upřímně ani bod si nezaslouzime za to jaký hnůj se zase hraje