28. Kolo Spal - ROMA

Largo napsal:
Jediný pozitivum na tomhle utkání byla pozápasová tiskovka. Ranieri se nebojí říkat věci na plnou pusu, umí je pojmenovat.

Co říkal?

Já jsem tuhle sezónu z našeho týmu úplně v hajzlu, tohle je fakt šílený.

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Jediný pozitivum na tomhle utkání byla pozápasová tiskovka. Ranieri se nebojí říkat věci na plnou pusu, umí je pojmenovat.

Co říkal?

Něco ve smyslu "nejsme tým, prohráváme osobní duely, nemáme zápas. Někteří hráči hrají hluboko pod svými možnostmi, nebo nemají motivaci. Pokud se nedostaneme do LM, někteří z nich určitě odejdou. Běháme bez cíle..." Umí to říct na rovinu.

Largo napsal:
Abaddon napsal:
Largo napsal:

Co říkal?

Něco ve smyslu "nejsme tým, prohráváme osobní duely, nemáme zápas. Někteří hráči hrají hluboko pod svými možnostmi, nebo nemají motivaci. Pokud se nedostaneme do LM, někteří z nich určitě odejdou. Běháme bez cíle..." Umí to říct na rovinu.

Tak to je super, tomuhle fandím, žádný schovávání problémů.

Času je málo, bodů ještě míň. Milanské derby dopadlo pro nás nejhůř jak mohlo. Klíčový bude zápas s Interem a samozřejmě to bude chtít sbírat body i se soupeřama jako Neapol nebo Juve. Claudiovi fandím, ale v zázrak moc nevěřím.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

nj, lepší než kdyby jim to bylo fuk
ale zrovna tihle mě překvapujou (hlavně elsha)

Sushi napsal:

Prečo ta neprekvapuje že faraon ? Mna skor neprekvapuje že Džeko ved ten posledne zapasy fakuje každeho okolo seba a skor by sa bil ako hral

Mick napsal:
Sushi napsal:

Prečo ta neprekvapuje že faraon ? Mna skor neprekvapuje že Džeko ved ten posledne zapasy fakuje každeho okolo seba a skor by sa bil ako hral
naopak mě elsha překvapuje
nezdá se mi jako nějakej konfliktní typ ani jako velkej hecíř
klasickej hodnej kluk, dobrej nohama, buď udělá zápas nebo neni

Tak sme písali to isté akurát ja som si zle prečítal tvoj príspevok a myslel som si že si napísal že ta neprekvapuje že mal stephan konflikt.