28.kolo ROMA - Napoli

pasta napsal:
Musí ať vidí že nenam jednoduchý život 😁😂😁že těm cypum fandím přes 20 let a moc radosti mi neudělali 😎fandit jim je prostě brutální záležitost kterou chápou jen někteří 😁😁😁

Ano, ti, co jsou zaregistrovaní tady. Jinak to nechápe nikdo. Kor když nás to, blbce tupé, drží i po Tottiho a Daniho konci.

scr

Slabej vykon, chybí úplně pohyb a moment překvapeni, precisleni nabehy..nás už spadu snad jen vyhra v EL

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dalsi smutny zapas.

Nastastie sa zda, ze v EL hraje iny Rimsky mansaft ako ten, ktory hra ligu.

Nás přejeli úplně s prstem v nose

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Paulo se odvolává na druhý poločas,že to byl jiný mancaft ....jenže druhý poločas nikoho nezajímá ,když v prvním nás přejedou jak válec

paulo tyve, mě točí
nejen těmahle kydama, hodný někoho, kdo spadnul ze stromu na hlavu
ale hlavně tim, jak je spokojenej s tím, jak moc a v jaký části hřiště musíme neustále riskovat, abychom získali něco, co za to vůbec nestojí
jsme furt na hraně průseru a když se to zrovna povede, že diawara udělá 2-3 hráče a neztratí to na vlastním vápně, je z toho většinou posunutí na druhou stranu, soupeř se zatáhne a my jdem do plnejch - proč to teda vlastně celý děláme? jsem asi stará škola, ale tohle rozehrávání tak moc zezadu, že to končívá presinkem soupeře v našem vápně nebo u praporku, mi přijde zcela úchylný

Kéž by se mu chtělo vyhrát EL a vyhořet v lize a poháru, jak se nyní úspěšně děje, to by byla sranda řešit, jestli ho vyhodit :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
paulo tyve, mě točí
ale hlavně tim, jak je spokojenej s tím, jak moc a v jaký části hřiště musíme neustále riskovat, abychom získali něco, co za to vůbec nestojí
jsme furt na hraně průseru a když se to zrovna povede, že diawara udělá 2-3 hráče a neztratí to na vlastním vápně, je z toho většinou posunutí na druhou stranu, soupeř se zatáhne a my jdem do plnejch - proč to teda vlastně celý děláme? jsem asi stará škola, ale tohle rozehrávání tak moc zezadu, že to končívá presinkem soupeře v našem vápně nebo u praporku, mi přijde zcela úchylný

Je to o to zarazajucejsie, ze ked od toho holandskeho systemu ustupil, vyhrali sme. Sice z toho boleli oci, ale to asi tak trochu suvisi aj s materialom, aky ma k dispozicii. Nerozumiem nicomu, co ten chlap robi. Respektive rozumiem, ale budem rad, ked to bude robit na Ukrajine, alebo v Portugalsku, kde sa to asi da.

Za vsetko hovori pocet inkasovanych golov. Teraz sme k tomu prestali aj goly davat a sme doma.

A nakonec se ještě přes média "pohádal" i s Pellem, poté, co odstavil Džeka. V zásadě ten první poločas hodil na hráče a Pelle se ozval, že tým plnil taktické pokyny, nebo v tom smyslu jsem to pochopil.
Podle mě je dofonsecováno, v tomhle rozpoložení vyhučíme už s Ajaxem a je vymalované.
Čtvrtfinále EL a 7. flek v Serii A.
Píše se o Allegrim, Nagelsmannovi či Sarrim. Ani jeden z nich k nám ale bez pohárů nepůjde.

Nepojde ako nepojde. Myslim si, ze okrem poharov je mozne cloveka namotivovat aj platom, ci predstavenim kvalitneho sportoveho konceptu, cize dvoma vecami, ktore v Rime nikdy neboli na porade dna a podl toho, co za cloveka Friedkinovci najali do ulohy defacto COO, ani nebudu.

Ja mam taky nepopularny nazor, ze by som to dal Juricovi, ktory sa uplne nenapadne vypracoval na jedneho z takticky najzdatnejsich chlapov v lige a sucasny kader celkom reflektuje system, ktory hra vo Verone.

danko10 napsal:
Sushi napsal:
paulo tyve, mě točí

Je to o to zarazajucejsie, ze ked od toho holandskeho systemu ustupil, vyhrali sme. Sice z toho boleli oci, ale to asi tak trochu suvisi aj s materialom, aky ma k dispozicii. Nerozumiem nicomu, co ten chlap robi. Respektive rozumiem, ale budem rad, ked to bude robit na Ukrajine, alebo v Portugalsku, kde sa to asi da.

Za vsetko hovori pocet inkasovanych golov. Teraz sme k tomu prestali aj goly davat a sme doma.

viď, proto řikám, že to musí bejt nějaká úchylka, účelný to neni