28. kolo Milan - ROMA

Zrejme Mirante - Zappacosta, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Kluivert, Pellegrini, Mchitarjan - Dzeko.

To by nebyla spatna sestava. Edin s Kolarovem holt musej jeste chvili vydrzet, nez si odpocinou.

Largo napsal:
Zrejme Mirante - Zappacosta, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Kluivert, Pellegrini, Mchitarjan - Dzeko.

To by nebyla spatna sestava. Edin s Kolarovem holt musej jeste chvili vydrzet, nez si odpocinou.

Je to tak.
Spinu bych tam za Sašu příště už dal, ale na Milan ještě též ne. Džeko si nejspíš hned tak neodpočne, uvidíme.
Ballottaggio na dnešek akorát Zappacasta - Bruníčko a Kluivert - Ünder, jinak je to jasné
daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:

Je to tak.
Spinu bych tam za Sašu příště už dal, ale na Milan ještě též ne. Džeko si nejspíš hned tak neodpočne, uvidíme.
Ballottaggio na dnešek akorát Zappacasta - Bruníčko a Kluivert - Ünder, jinak je to jasné
daje

Bruna nééé *omg*
Naposledy byl hroznej. Ani Zappacosta teda nic moc, ale chapu, dlouhy zraneni. Ale urcite ho tam uvidim radsi nez Brunita.

S tim utokem nevim, mam radsi Cengize, ale nejak z nej nemam dobrej pocit. Dlouhodobe. Kluivert mi prijde nalevo lepsi, na svym postu.

Zápas o jednom gólů bez šanci na obou stranách 🙄 snad to urveme řekl bych inze jsme trochu lepší zas se budu opakovat ale když letí z 10 centru 8 gólmanovi do náručí tak je něco špatně 🙉🙊🙉 jinak bych řekl že chceme ale ty nepřesnosti v ofenzivě jsou hrozné

Těžká špaténka, těžká.
Bez energie, bez drajvu, k tomu Zappova individuální chyba (trestuhodně stejná jako Diawarova s Doriou), tohle nemůžem dělat.
Na Evropu to skrz EL dá, ale CL je passé, pokud teda tu EL letos nevyhrajem. Výkonem á la dnes to ale nepůjde.

Hoši nevím jak chceme dál hrát ale ta absolutní nechuť běhat je hrozná !!! nějaké nahrávky do zadu jsou k hovnu a ještě z nich dostáváme góly to raději ať to dá do útoku ikdyz nic z toho nebude každopádně pro diváka hrajeme dost nudně

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Proti Dorii se paradoxně dřelo.

Presne, tam jsem videl aspon nejakou snahu. Dneska nic, ale vubec nic.

A proti Udinese jsme nejen bez Pellegriniho, ale taky bez Veretouta. Kvuli kartam.

Neviděl jsem, možná trošku cíleně. Obyčejně když odejdu od bazénu nebo podobný aktivity se mučit ke streamu, tak dostanem. Tentokrát to nezafungovalo. Koukám, že jsem si aspoň ušetřil dvě hodiny beze smyslu

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Neviděl jsem, možná trošku cíleně. Obyčejně když odejdu od bazénu nebo podobný aktivity se mučit ke streamu, tak dostanem. Tentokrát to nezafungovalo. Koukám, že jsem si aspoň ušetřil dvě hodiny beze smyslu

Este sa v tejto situacii chval chudakom v panelakoch s bazenom. :mrgreen:

K zapasu ani neni moc co pisat. Futbalovo to nemalo kvalitu ani z jednej strany. Oni chceli (a asi aj fyzicky vladali) viac nez my, tak to urvali. Vysledkovo sme na tom zatial porovnatelne, alebo dokonca mierne horsie, nez pod Difrom, ale nad Fonsekom by som este palicu nelamal. Na muzstve je vidiet vnutorny rozvrat a strata motivacie, coz, ruku v ruke s nedostatkom individualnej kvality na niektorych postoch, trenerovi asi dost zvazuje ruky.

danko10 napsal:
Sushi napsal:

Este sa v tejto situacii chval chudakom v panelakoch s bazenom. :mrgreen:

K zapasu ani neni moc co pisat. Futbalovo to nemalo kvalitu ani z jednej strany. Oni chceli (a asi aj fyzicky vladali) viac nez my, tak to urvali. Vysledkovo sme na tom zatial porovnatelne, alebo dokonca mierne horsie, nez pod Difrom, ale nad Fonsekom by som este palicu nelamal. Na muzstve je vidiet vnutorny rozvrat a strata motivacie, coz, ruku v ruke s nedostatkom individualnej kvality na niektorych postoch, trenerovi asi dost zvazuje ruky.
Sorry :D zas ho nemusíš vysávat, máme to 1:1