28.6.
17:15
San Siro
Potrebujem jim odskočit.
Daje
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
17:15
San Siro
Potrebujem jim odskočit.
Daje
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Largo napsal:Zrejme Mirante - Zappacosta, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Kluivert, Pellegrini, Mchitarjan - Dzeko.
To by nebyla spatna sestava. Edin s Kolarovem holt musej jeste chvili vydrzet, nez si odpocinou.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:Zrejme Mirante - Zappacosta, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Kluivert, Pellegrini, Mchitarjan - Dzeko.
To by nebyla spatna sestava. Edin s Kolarovem holt musej jeste chvili vydrzet, nez si odpocinou.
Je to tak.
Spinu bych tam za Sašu příště už dal, ale na Milan ještě též ne. Džeko si nejspíš hned tak neodpočne, uvidíme.
Ballottaggio na dnešek akorát Zappacasta - Bruníčko a Kluivert - Ünder, jinak je to jasné
daje
HugoBoss27 napsal:Když neporazíme tohle AC ,tak v Evropě nemáme co dělat
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Proti Dorii se paradoxně dřelo.
Sushi napsal:Neviděl jsem, možná trošku cíleně. Obyčejně když odejdu od bazénu nebo podobný aktivity se mučit ke streamu, tak dostanem. Tentokrát to nezafungovalo. Koukám, že jsem si aspoň ušetřil dvě hodiny beze smyslu
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Sorry zas ho nemusíš vysávat, máme to 1:1danko10 napsal:Sushi napsal:Neviděl jsem, možná trošku cíleně. Obyčejně když odejdu od bazénu nebo podobný aktivity se mučit ke streamu, tak dostanem. Tentokrát to nezafungovalo. Koukám, že jsem si aspoň ušetřil dvě hodiny beze smyslu
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Este sa v tejto situacii chval chudakom v panelakoch s bazenom.
K zapasu ani neni moc co pisat. Futbalovo to nemalo kvalitu ani z jednej strany. Oni chceli (a asi aj fyzicky vladali) viac nez my, tak to urvali. Vysledkovo sme na tom zatial porovnatelne, alebo dokonca mierne horsie, nez pod Difrom, ale nad Fonsekom by som este palicu nelamal. Na muzstve je vidiet vnutorny rozvrat a strata motivacie, coz, ruku v ruke s nedostatkom individualnej kvality na niektorych postoch, trenerovi asi dost zvazuje ruky.