28. kolo: Janov vs. ROMA

Nemají nic u týmu co hraje o záchranu, protože dá defenzivní sestavu místo toho ať je primáčknou hned od začátku tak jen brání

Dicka 🤣❤️ to je satan.

Místo Pelého lze postavit kužel. Úlohu bude plnit stejně ne-li lépe.

Tyvole. To jsem zvedavej, jestli ten aut, že kteryho to vyšlo, byl nebo nebyl otočenej.

Bohužel naprosto zaslouženě a možná by měli dostat více ať se pan na lavičce zamyslí s kým chce hrát protože když podle hráče bez zájmu tak se není co divit, Mancini řeší píčoviny než aby se soustředíl na hru a pak to tak vypadá.Naprosto odchozeny zápas aspoň to přeju Danielovi

A ten Řek dělal uklízečku v Liverpoolu nebo co tam dělal však hraje hůř než borci v okresu

Ten cristante bože môj.. no nič chlapci môžeme to vidieť triezvo
Nemáme nato . Ukázalo sa to minulý týždeň s juventusom a dnes sa to krásne podtrhlo
Chceme hrať o poháre ( tak to bolo deklarované ) a naše posily sú 12rocny chlapci alebo vyhorení hráči. Hentych troch našich debilov neposadi a tak to vyzerá. To že nemáme káder je vec jedna ale druha vec je , že to čo sa kúpilo tak okrem malena bol alebo je aké je..
len nervy mam

Daje Dani, aspoň to v tom Janově i díky nám zachraň.
Absolutně nás přeběhali. 1-2 km na jednoho hráče. Tím bych to tak nějak dneska ukončil.
Fuj.

Pelle by měl dnes ukončit kariéru. Přijde mi v dnešním pojetím fotbalu ještě horší a ztracenější jak Tonda Barák. Všude dotek navíc, nikdy nic na jeden dotek, přehrávaní, válení se, simulovaní, hnus…je mi trapně za něj.