28.kolo Empoli vs AS Řím

Na konci to zasmrdelo, ale je to tam
Bohužel jsme nedali šance a neodpocinuli si úplně, ale tak třeba jsme si to schovali na bilbao
Daje

Nechápem prečo
6 výher v řadě chlapi! Forza Roma!
To je samozrejme pozitívne ale treba si priznať že ten los v lige je momentálne ideálny, najslabšie kluby z ligy.

To či skutočne prišlo take zlepšenie sa ukáže až od 31 kola. Juventus, Lazio, Inter, Viola , Atalanta, AC.
Potom uvidíme realitu

Máš samozřejmě naprostou pravdu, ALE není to tak dávno, kdy jsme suverénně prohrávali/remizovali na pravidelné bázi i s těmito slabým týmy, takže já to beru jako velký krok vpřed a upřímně jsem teď tak sebevědomý, že věřím tomu, že bychom dokázali porazit všechny tebou jmenované týmy. Neříkám, že bychom je herně přehráli, ale vyhrali bychom nad nimi 🙂🟡🔴

Tabulka posledních PATNÁCTI kol

1. Roma 33
2. ⁠Inter 33
3. ⁠Napoli 31
4. ⁠Atalanta 30

Tady si říkám, jaktože to o půli nebylo aspoň 0:4. Ještě že tak. Slabší týmy porážíme a to je hlavní.

Mně to zas tak hrozný nepřišlo, hráli lidi z lavice (shomu, salah, saud, vlastně pelle, soule, kdo tsm ještě byl) a první půli jsme měli vyhrát 5:0,dali jsme v ní břevno jak kráva a tyč, pelle zabil tutovku, co mu připravil eldor. V druhý puli taky něco bylo. Jen to tam nepadalo no.

Last edited:
Nechápem prečo

To je samozrejme pozitívne ale treba si priznať že ten los v lige je momentálne ideálny, najslabšie kluby z ligy.

To či skutočne prišlo take zlepšenie sa ukáže až od 31 kola. Juventus, Lazio, Inter, Viola , Atalanta, AC.
Potom uvidíme realitu
Pravidelně v těhlech zápasech ztrácíme, rok co rok a když se nám povede povinný body přetvait ve skutečnost, tak shazujeme sílu soupeřů. :tlesk: :mrgreen:

Ať už tahle sezona dopadne jakkoliv, tak Ranierimu by měli postavit sochu za to, jak uzdravil totálně nemocnej tým, jak zvedl sebevědomí všem hráčům a jak zpátky přitáhl fanoušky a jejich vášeň k fandění tomuhle klubu.

Co si budeme povídat...myslím si, že každej z nás propadal bezmoci a i já jsem po X letech měl problém AS sledovat po tom, co se dělo na začátku sezóny (neúcta k De Rossimu, pak ten přešlap s Juričem, boje "za oponou"...).

Pravidelně v těhlech zápasech ztrácíme, rok co rok a když se nám povede povinný body přetvait ve skutečnost, tak shazujeme sílu soupeřů. :tlesk: :mrgreen:
Veru mužstva ktoré sú na 13,17,18,19,20 mieste čo sa v posledných kolách porazili si naozaj zaslúžia vyzdvihnúť lebo majú očividne veľkú silu🤣

Ako som napísal je to POZITÍVNE
Ale realita sa uvidí v posledných kolách. Lebo realita je že poražanim posledných 4 mužstiev v tabuľke si zabezpeciš akurát tak záchranu v lige to nie je žiadne zhadzovanie...

Ale viem pochopiť aj takýto dotknutý názor aj ja by som asi podobne reagoval v zlatých časoch fandenia😉

Nemáme sice jednoduchý los pak, ale lazio juve (oba hrají ještě s námi) i bologna to nemají o nic lepší. No, stojím nohama na zemi.