27. Kolo ROMA - Sampdoria

no normálně hráli, když oslavovali gól, tak od sebe byli několik metrů, aby na sebe neprskali a náhradníci seděli několik metrů od sebe s rouškama

fucking nonsense :lol:

Já ti nevím, zapichnul bych všechny soutěže. Po létu odznovu.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Pro nas ten restart muze byt vyhoda, Atalanta a Lazio meli pred Covidem fazonu jak blazen, na ty jsme nemeli ani nahodou, ale ted to treba bude jiny. Bergamu se prehlusila historicka sezona a je stale na dostrel.

Kdo sleduje dneska Bergamo ???Pro nezaujatého diváka radost pohledet, hrajou fakt dobře.Jim to přeju ať v LM jsou😉 třeba Inter by mohl vyhořet ať se tam dostaneme my, ale to je asi nereálné bo budeme rádi bojovat o Evropu ještě když v klubu je takový bordel

pasta napsal:
Kdo sleduje dneska Bergamo ???Pro nezaujatého diváka radost pohledet, hrajou fakt dobře.Jim to přeju ať v LM jsou😉 třeba Inter by mohl vyhořet ať se tam dostaneme my, ale to je asi nereálné bo budeme rádi bojovat o Evropu ještě když v klubu je takový bordel

Jo, pauza s nima zatím nic výraznějšího neudělala. A to nehrál Iličić. Fakt parádní herní projev.

Dneska od 21:45 (v tomhle čase budem hrát většinu zápasů).

Stadio Olimpico.

Asi takhle: Mirante - Zappacosta, Fazio, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Pérez, Mchitarjan, Kluivert - Džeko

Pelle se necítí dobře, to samý Mancini a López nejsou ještě po zranění fit. Cetin s Jesusem nejsou ani v nominaci.

Tohle bude těžký, jsem na to zvědavej.

Digi Sport 3

Daje :hahaha: :hahaha:

Nemůžu se dočkat :Ok: ale každý v téhle skupině ví, jaké nervy nám dokážou ogari připravit :lol:

Oficialni sestavy:

Mirante; Bruno Peres, Ibanez, Smalling, Kolarov; Cristante, Veretout; Perez, Pastore, Mkhitaryan; Dzeko

No to jsem na to zvedav, hlavne na Pastoreho, Pereze a Ibaneze.

Daje!!!

Piče jak ti sudí to berou díval jsem se na inter jasná ruka a měla být penalta proti interu a ani se nejde podívat a teď mu to nastřelí a gól neplatí ok asi je to v pravidlech ale ať někdo vysvětlí tu ruku na interu 🙉🙉🙉