TOTO SME SI OBJEDNALI!!! TOTO CHCEME!!!! AVE CLAUDIONE!!!! KONIEC HIPSTERSKEHO FUTBALU
Konečne poriadne mastný, špinavý, upracovaný a víťazný výkon.
No, ale teraz vážne. Prvý polčas veľmi dobrý. Najmä od 20. minúty sme hrali naozaj dobrý futbal. Druhý polčas bolo veľké utrpenie. Na druhú stranu, tá hrozná marodka čo nás postihla, a k tomu sa ešte zraní aj Zaniolo so Šikem. Čo je však horšie, že ten team vyzerá kondične úplne na dne.
Ja teda neviem, či by som mu dal žltú, potom z opakovaného záberu áno, no či áno alebo nie, nič to nemení na to, že Florenzi je totálne mimo. Ten chalan sa vykúpil jedine tou gólovou štandardkou, inak nespravil nič dobre. Všetky jeho lopty končia buď v aute, alebo v rukaviciach golmana. Snad sa na tej pravej strane uchytí niekto z tej dvojky Santon - Karsdorp.
Muž zápasu Stephan. Potešilo ma, že chvíľu hral vedľa Šikeho v útoku. A druhý MOTM je celkom jednoznačne Nzonzi. Síce mal pomalší vstup do zápasu, ale po štvrťhodine to začal všetko búrať, bol všade tam kde mal byť, v rozohrávke presný, povyhrával súboje. Kto ho nedokáže oceniť ani dnes, mal by zmeniť šport.
Uvidíme, ako to vypáli v ďalších zápasoch, keď sa vráti pár hráčov. Snad je Šik so Zaniolom v pohode. Je na čom stavať. Skoro po 2 rokoch sa a ten futbal aj teším.
Poďme vyhrať aj zvyšných 11!!!! DAJE ROMA