27. kolo ROMA - Empoli

Uf. To byl pazápas. Ale dneska šlo jen o body, takže super, že jsou tři.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Eště že tak. Jsem hodně rád za to, že Ranieri poprvý vyhrál, může to tým nakopnout.

Hlavně chci vyzdvihnout El Shaarawyho, jasně MOTM. Neskutečnej je zejména jeho přínos pro tým jako celek, jak bojuje, brání a vrací se. Fakt klobou dolů, jeho nejvyzrálejší sezona v AS. Škoda Florenziho, to podle mě na kartu nebylo. Super Schick, ten gól mu pomůže. V Empoli se mi línil Bennacer, jak v defenzivní, tak v ofenzivní části. Výborný pasy, vrací se, hodně běhavej hráč. :Ok:

Forza Roma, dneska bojovali.

po skvelom 1 polcase,nas cakal 2 polcas tazky porod...Florenzi sa mi za poslednu dobu strasne zhnusil .ide uz iba o body,tu LM proste dat musime.Ranieri vyhraj vsetko do konca sezony a podpis novu zmluvu !DAJEEE ROMA ! :sala: .

za normalnych okolnosti to dnes vzhladom k vykonom skonci 3-0, mozno 3-1.
ten ich gol bola uplna haluz a vylucenie Florenziho nezmysel (obe karty).

ale takto vydrete 3 body mozno pomozu na psychiku este viac.

FORZA ROMA!
FORZA RANIERI! :danko:

TOTO SME SI OBJEDNALI!!! TOTO CHCEME!!!! AVE CLAUDIONE!!!! KONIEC HIPSTERSKEHO FUTBALU

Konečne poriadne mastný, špinavý, upracovaný a víťazný výkon.

No, ale teraz vážne. Prvý polčas veľmi dobrý. Najmä od 20. minúty sme hrali naozaj dobrý futbal. Druhý polčas bolo veľké utrpenie. Na druhú stranu, tá hrozná marodka čo nás postihla, a k tomu sa ešte zraní aj Zaniolo so Šikem. Čo je však horšie, že ten team vyzerá kondične úplne na dne.

Ja teda neviem, či by som mu dal žltú, potom z opakovaného záberu áno, no či áno alebo nie, nič to nemení na to, že Florenzi je totálne mimo. Ten chalan sa vykúpil jedine tou gólovou štandardkou, inak nespravil nič dobre. Všetky jeho lopty končia buď v aute, alebo v rukaviciach golmana. Snad sa na tej pravej strane uchytí niekto z tej dvojky Santon - Karsdorp.

Muž zápasu Stephan. Potešilo ma, že chvíľu hral vedľa Šikeho v útoku. A druhý MOTM je celkom jednoznačne Nzonzi. Síce mal pomalší vstup do zápasu, ale po štvrťhodine to začal všetko búrať, bol všade tam kde mal byť, v rozohrávke presný, povyhrával súboje. Kto ho nedokáže oceniť ani dnes, mal by zmeniť šport.

Uvidíme, ako to vypáli v ďalších zápasoch, keď sa vráti pár hráčov. Snad je Šik so Zaniolom v pohode. Je na čom stavať. Skoro po 2 rokoch sa a ten futbal aj teším.

Poďme vyhrať aj zvyšných 11!!!! DAJE ROMA

Largo napsal:
Hlavně chci vyzdvihnout El Shaarawyho, jasně MOTM. Neskutečnej je zejména jeho přínos pro tým jako celek, jak bojuje, brání a vrací se. Fakt klobou dolů, jeho nejvyzrálejší sezona v AS.

A proto připomínám jeho 0 minut v Portu. Ciao Eusé.

To, ako sme odpadli poslednych 20 minut, tak to predznamenava dalsie prijemne vecery s rimom.

Kazdopadne sme to vydreli a vyhrali, tesim sa.

Jesus...byl snad u všeho, co smrdělo gólem.
Florenzi...přijde mi, že začal bejt poslední měsíce dost na hrušce, ale nemaká, není přínos a když jsem ho viděl v Londýně před rokem, tak mi přišel jako totální kokot.
Faraón :tlesk:
Tři body po totálním zemětřesení v klubu jsou dobrý a je fuk, že to bylo proti Empoli.