27. kolo ROMA - Empoli

Pondělí
20:30
Stadio Olimpico

AS Řím také bez De Rossiho a Pellegriniho
Daniele De Rossi a Lorenzo Pellegrini jsou dalšími hráči na marodce AS Řím. Zmíněnou dvojici po odvetném osmifinále Ligy mistrů s Portem trápí zranění svalového charakteru a vynechají proto pondělní ligové utkání s Empoli. (football-italia.net)

plus Kolarov karty, Manolas zranění

Chudák Claudio

Francesco Totti AS napsal:
Pondělí
20:30
Stadio Olimpico

AS Řím také bez De Rossiho a Pellegriniho
Daniele De Rossi a Lorenzo Pellegrini jsou dalšími hráči na marodce AS Řím. Zmíněnou dvojici po odvetném osmifinále Ligy mistrů s Portem trápí zranění svalového charakteru a vynechají proto pondělní ligové utkání s Empoli. (football-italia.net)

plus Kolarov karty, Manolas zranění

Chudák Claudio

Plus Fazio karty. A zranenej i Pastore nebo Ünder. Fakt to Claudiovi nezavidim...

Strašný.

Mirante - Karsdorp, Marcano, Jesus, Santon - Cristante, Nzonzi - Florenzi, Zaniolo, El Shaarawy - Džeko.

Líp to neposkládáš. Ta obrana je naprosto obludná.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Strašný.

Mirante - Karsdorp, Marcano, Jesus, Santon - Cristante, Nzonzi - Florenzi, Zaniolo, El Shaarawy - Džeko.

Líp to neposkládáš. Ta obrana je naprosto obludná.

Navíc obrana bez jakýchkoliv alternativ. Já čekám v pondělí 4-3-3 se Zaniolem vzadu

Moc velká paráda to asi nebude, ten tým bude hodně nesehranej, ale jsem zvědavej. Hlavně na tu obranu teda *omg*

AS ROMA (4-2-3-1): Olsen; Florenzi, Juan Jesus, Marcano, Santon; Cristante, Nzonzi; Kluivert, Zaniolo, El Shaarawy; Schick

Jinak to asi poskládat nešlo, leda Perotti za Zaniola.

Potvrzeno.

4-2-3-1 mám rád. Líp to asi nešlo. I když to obrana je hnus fialovej.
Daje Claudio

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Potvrzeno.

4-2-3-1 mám rád. Líp to asi nešlo. I když to obrana je hnus fialovej.
Daje Claudio

Taky mi to rozestavení k Římu tak nějak dlouhodobě sedí. Jen je potřeba správnýho trenéra a správnejch hráčů do toho systému. :Ok: