S tolika absencemi plichtit je úspěch. Příště ať postaví dorostence a vyhrajem
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Sushi napsal:mě otravuje, jak cassano o nás mluví v první osobě. nevim jestli je to jen takovej způsob vyjadřování (on chlapec neni uplně literát) nebo se jako bere za součást nás, ale pokud ano, pokud se k nám chce členit, měl by držet hubu, protože suma sumárum, musím říct - byť jako fotbalistu jsem ho měl rád a připadal mi do jistý doby vtipnej i mimo hřiště - nás svým chováním v době v Římě poškodil, stál bambilion, dělal kokotiny, sám se znehodnotil a vytrucoval si odchod, kokot.
co se mě týče, měl by držet hubu a bejt rád, že aspoň bobo vieri mu ještě dává možnost, aby ho někdo poslouchal, v tom jeho online pořadu.
řečeno toto, dejte mu dres a postavte ho za tammyho a bude rozdávat asistence líp, než kdokoli, kdo tam teď je, bohužel. ale to je jinej příběh.
masterhunter napsal:Po dlouhé době jsem si to zase pustil. Kdybych napsal to co chci tak by mě sushi zabanoval do konce života.
Largo napsal:Sushi napsal:mě otravuje, jak cassano o nás mluví v první osobě. nevim jestli je to jen takovej způsob vyjadřování (on chlapec neni uplně literát) nebo se jako bere za součást nás, ale pokud ano, pokud se k nám chce členit, měl by držet hubu, protože suma sumárum, musím říct - byť jako fotbalistu jsem ho měl rád a připadal mi do jistý doby vtipnej i mimo hřiště - nás svým chováním v době v Římě poškodil, stál bambilion, dělal kokotiny, sám se znehodnotil a vytrucoval si odchod, kokot.
co se mě týče, měl by držet hubu a bejt rád, že aspoň bobo vieri mu ještě dává možnost, aby ho někdo poslouchal, v tom jeho online pořadu.
řečeno toto, dejte mu dres a postavte ho za tammyho a bude rozdávat asistence líp, než kdokoli, kdo tam teď je, bohužel. ale to je jinej příběh.
Chápu jak to myslíš. Ale na druhou stranu, my o AS mluvíme taky v první osobě a přitom máme k tomu klubu o "trošičku" dál než Cassano. Tohle mi na něm nevadí. Plno jinejch věcí, i Tebou zmíněnejch, ano.