26.kolo ROMA - Verona

Dnes som po dlhej dobe pozeral na nete nejaké Rímske stránky a zistil som že od Interu sa celkom rieši Mourinhov vybuch lebo vraj po tom zápase poriadne vyfakoval hráčov niečo že nemajú gule a že môžu isť takto hrať akurát do Serie C.
Zato ho skritizoval napr. Capello niečo na štýl kritika áno ale musí to byt s rešpektom ak chce rešpekt aj on. Alebo Cassano hovorí aký ma plat a ako to na ihrisku vypadá bez nápadu a bez zlepšenia a verí že toto by dokázal aj podstatne lacnejší tréner. Súhlasím.
Každopádne Friedkinovci sú 100% za Mourinhom a veria že budúca sezóna bude lepšia

I když Cassana je třeba brát s velkou rezervou, tak tady má pravdu. Nevidím v jeho fotbale žádný rukopis. To radši mohl zůstat Claudio a vypadalo by to líp

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

mě otravuje, jak cassano o nás mluví v první osobě. nevim jestli je to jen takovej způsob vyjadřování (on chlapec neni uplně literát) nebo se jako bere za součást nás, ale pokud ano, pokud se k nám chce členit, měl by držet hubu, protože suma sumárum, musím říct - byť jako fotbalistu jsem ho měl rád a připadal mi do jistý doby vtipnej i mimo hřiště - nás svým chováním v době v Římě poškodil, stál bambilion, dělal kokotiny, sám se znehodnotil a vytrucoval si odchod, kokot.

co se mě týče, měl by držet hubu a bejt rád, že aspoň bobo vieri mu ještě dává možnost, aby ho někdo poslouchal, v tom jeho online pořadu.

řečeno toto, dejte mu dres a postavte ho za tammyho a bude rozdávat asistence líp, než kdokoli, kdo tam teď je, bohužel. ale to je jinej příběh.

Cassano je pitomec. Jak to bylo nebo nebylo s nějakým Mourinhovým výstupem, to se můžem jen dohadovat. Že to stojí za hovno, to víme všichni, my fanoušci, hráči i on.

Dnes nám chybí (opět) vykartovanej Mancini, pak samozřejmě Spina, Ibanez, Shaarawy, nově Miki, Carles Perez i Shomurodov. Jinými slovy, na lavce zas de facto nikdo. Nicméně doma s Hellasem tohle nesmí být výmluva v žádném vesmíru.

Hellas bych nepodceňoval, jsou našlapaní jak hovado. Reálně si myslím že dnes nevyhrajem, ale rád se budu mýlit. Výhru bychom potřebovali jak sůl, protože nám utíká ten předek, poháry jsou pořád reálné, ale musíme porážet Janov a spol. 1

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Mně naštěstí nejede žádnej stream. Nicméně, někdo něco?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Mně naštěstí nejede žádnej stream. Nicméně, někdo něco?

http://hockeyweb.live/daily/news/italia19/?sport=soccer

To je hnus!

Moje 2,5 letá dcera se krátce před výkopem vykadila do nočníku. V pohodě, dobrý. Pak do kalhot. Když jsem jí napustil asi za deset minut vanu, pustila to tam potřetí. Ale furt to není TAKOVÁ SRAČKA, jako to, co předvádíme!!!!

Jo já už si říkám že mě nic nerozhodí když mě další pondělí čeká operace srdce a pak si pustím tohle 😁🤦😁

pasta napsal:
Jo já už si říkám že mě nic nerozhodí když mě další pondělí čeká operace srdce a pak si pustím tohle 😁🤦😁

to by ti asi doktor nepochválil

To my tak míváme, že čas od času se dostaneme do fáze, kdy vypadáme jak z první třídy a góly davaj mladý, co se ještě nestačili zprznit.

Děkuju mladým a snad příště dostanou více prostoru, Kurva ta simulace hráču by se měla nějak řešit

To jsme to zas heroicky vyrovnali... Achjo