víkend na hovno no snad to porto srovná
Abaddon Příspěvků 2,498 5 Bře 2019 #46 Agostino napsal: dobre mu tak. Click to expand... To nemyslíš vážně, že někomu přeješ zranění? Já Pastoreho rád nemám, ale zranění bych mu nepřál, to je úplně debilní, nemyslíš?
Agostino napsal: dobre mu tak. Click to expand... To nemyslíš vážně, že někomu přeješ zranění? Já Pastoreho rád nemám, ale zranění bych mu nepřál, to je úplně debilní, nemyslíš?
danko10 Příspěvků 5,934 5 Bře 2019 #47 Táto fajka, ktorú Rím spravil PSG skrz Qatar je obraz súčasného Ríma ako klubu v kocke. 26 mega, ty vole...
Táto fajka, ktorú Rím spravil PSG skrz Qatar je obraz súčasného Ríma ako klubu v kocke. 26 mega, ty vole...
Sushi Příspěvků 24,178 5 Bře 2019 #48 prej nějak peskoval a nechtěl v derby nastoupit a to zranění kdo ví, to bude jak icardi třeba taky možná obecně vzato, hezky to vedeme
prej nějak peskoval a nechtěl v derby nastoupit a to zranění kdo ví, to bude jak icardi třeba taky možná obecně vzato, hezky to vedeme
A Agostino Příspěvků 757 6 Bře 2019 #50 Abaddon napsal: Agostino napsal: dobre mu tak. Click to expand... To nemyslíš vážně, že někomu přeješ zranění? Já Pastoreho rád nemám, ale zranění bych mu nepřál, to je úplně debilní, nemyslíš? Click to expand... Reagoval som na to, ze vynecha zapas sezony, nie na to, ze je zraneny.
Abaddon napsal: Agostino napsal: dobre mu tak. Click to expand... To nemyslíš vážně, že někomu přeješ zranění? Já Pastoreho rád nemám, ale zranění bych mu nepřál, to je úplně debilní, nemyslíš? Click to expand... Reagoval som na to, ze vynecha zapas sezony, nie na to, ze je zraneny.