26.kolo Cagliari - ROMA

90210 napsal:
HugoBoss27 napsal:
Henrika koupit

Ted nas tahne, to je bez debat a snad ho vykoupime, ale ted se koupili dohromady za nejakych 50 Mancini, Veretout a uplne nesmyslne i C.Perez.

Snad to udrzime a hlavne at se proboha uz nikdo nezrani!

Pérez nebyl koupenej nesmyslně, tam to byla nutnost při zisku prvního bodu. To jinak nešlo.

Largo napsal:
90210 napsal:
HugoBoss27 napsal:
Henrika koupit

Ted nas tahne, to je bez debat a snad ho vykoupime, ale ted se koupili dohromady za nejakych 50 Mancini, Veretout a uplne nesmyslne i C.Perez.

Pérez nebyl koupenej nesmyslně, tam to byla nutnost při zisku prvního bodu. To jinak nešlo.

Vim a vsak tak jsem to i myslel, co je to za nesmyslnou pro-forma vykupku, defakto jsme ho koupili rovnou.

Nakupujeme hodne hracu relativne za hodne, vcetne vysokych smluv a pak se resi co s nimi a samozrejme se to lepi prodeji tech hracu, kteri se u nas prosadi a to relativne za malo, protoze vsichni vi, ze musime prodavat.

Wtf já myslel že se ti hráči berou na hostování proto, aby se jejich případný odkud počítal do dalšího účetního období. A borec je vykoupi všechny najednou, v jednom roce tak snad ví co dělá

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Dobrý tři body. A takhle to je naše jediná šance - dát 4 góly a víc, protože s tím jak bráníme jsme nedostali 3 kusy v týhle sezoně naposled.
Cristante........moje nervy!

90210 napsal:
Largo napsal:
90210 napsal:

Vim a vsak tak jsem to i myslel, co je to za nesmyslnou pro-forma vykupku, defakto jsme ho koupili rovnou.

Nakupujeme hodne hracu relativne za hodne, vcetne vysokych smluv a pak se resi co s nimi a samozrejme se to lepi prodeji tech hracu, kteri se u nas prosadi a to relativne za malo, protoze vsichni vi, ze musime prodavat.

Jo, uz chapu. Souhlas. Ja myslel, ze povinnost vykoupit je jsme meli mit az v lete, to by davalo mnohem vetsi smysl z fakturacniho hlediska.

Tech failu bylo uz hrozne moc, i na Sabu jsme v tomhle nadavali. Nechapu, proc to tak je. Pritom to treba Atalanta nebo Lazio delaj jinak a funguje to.

Olsen zachytal tak, ako sme ho poznali u nas.
A Luca Pellegrini peknym ackom odklial Kalinica.

Z highlightov mi prisiel u nas vyborny hlavne Dzingis.