26.kolo AS Řím vs Monza

Panove me se to regulerne libi. Jasne, chyby by se nasly, prostor ke zlepseni taky, porad je to posledni Monza v rozkladu. Ale obrana na pohodu a bez potizi, a ten trident vepredu + Saelemaekers me proste dneska fakt bavi. Pohyb, kreativita, bojovnost… Fakt pekny.

v těhle zápasech, když se podaří dát gól, je to pak radost
já bych přesto preferoval dát tři a až pak se radovat
škoda, že baldanzi nemířil mezi nohy

V suchém triku 😎 krása a pohoda zároveň, teď to chce 3 body v dalším domácím utkání

Bryan za mě dneska v topu. Celých 90 minut ho bylo plný hřiště, rozdával, obíral, gól, áčko. Ale ten zápas dopředu sedl všem. Dominantní výkon stvrzen taky konečně skórem. Nesta mi jako trenér přijde jako takový bez respektu, bez emocí, měkota.

Bryan za mě dneska v topu. Celých 90 minut ho bylo plný hřiště, rozdával, obíral, gól, áčko. Ale ten zápas dopředu sedl všem. Dominantní výkon stvrzen taky konečně skórem. Nesta mi jako trenér přijde jako takový bez respektu, bez emocí, měkota.
Mam z nej stejnej pocit.

Mam z nej stejnej pocit.
Naštěstí nebylo potřeba být přehnaně rychlej. 😃
Ale ne, dost hejtu, krásný výkon všech. Líbilo se mi, že Paulo chce na trávník, i když vůbec nebyl potřeba. 👍
Máme lauf, týden na práci před Comem a Bilbaem, další dva zápasy doma, teď to do sebe zapadá. Jedem dál!
Daje!

Já těsně před koncem usnul a bryana gól viděl at teď na youtube :lol: ale je fajn, že to bylo únavou, ne nudou. Tak zas dobrou noc :lol:

Skvělá a klidná výhra v zápase typu, kde jsme uměli pravidelně ztrácet. Z týmu jde cítit psychická pohoda. Obrovskej kus práce Ranieri udělal po tý žumpě na začátku sezóny.
Ten frajer s brejlema, co to chvilku trénoval před ním, byl jeden z největších přešlapů co pamatuju za moje víc než dvacetiletý fandění AS.

až neuvěřitelnej omyl
a viděli jste, jak teď jede? má v anglii, kde teda nechápu, jak ho mohli vzít, x proher a snad 1x vyhrál a vůbec bodoval
záhada
a bere miliony :lol:

až neuvěřitelnej omyl
a viděli jste, jak teď jede? má v anglii, kde teda nechápu, jak ho mohli vzít, x proher a snad 1x vyhrál a vůbec bodoval
záhada
a bere miliony :lol:
Tak jsem si ho vygooglil.
Trénuje Southampton. Pod ním odehráli 9 zápasů, jeden vyhráli, 8 prohráli, skóre 7:25. Slušná bilance. Podle mě bysme s ním byli někde kousek od sestupu a to fakt myslím vážně.

Včera jsem to viděl tak jedním okem u piva.

Další máme Como který obralo o body Neapol i violu. Tam už to tak easy nebude.

Jak hrál Balda?

Včera jsem to viděl tak jedním okem u piva.

Další máme Como který obralo o body Neapol i violu. Tam už to tak easy nebude.

Jak hrál Balda?
Za mě zase dravej, lital jak hadr na kosteti, vymyslel, zkoušel, málem měl i gól. Myslím si že předvedl výborný výkon 💪

Já teda přidám ještě vsuvku, že začínám přicházet na chuť i Uzbekovi. Není to kanonýr kterého bychom potřebovali, ale to samý, tou bojovnosti si mě získal. Až začínám uvažovat jestli by neměl být na úkor Artema jednička na hrotu