25. kolo: Neapol vs. ROMA

Já si prostě nemůžu pomoct, měla bejt penalta a červená karta - aspoň teda za mě. Chápu, že fauly ve vápně se červenou ohodnotí málokdy, protože to je dvojí trest, ale tohle byla prostě červená. Je mi 41, fotbal jsem hrál od mala, neustále to sleduju, ale v těch pravidlech mám fakt guláš - ruka není ruka, faul není faul atd...
A ten Mancini...vycouvat útočníka není úplně blbě, ale nesmí couvat tak, že toho hráče pustí do šance. Chybu vidím v tom počátku, když protihráč balon přebírá - už tam má bejt souboj, tam by měl přitvrdit.

Jako bod asi dobrej, ale od včera přemýšlím, že to mohly bejt body 3.

Už poměrně bez emocí musím říct, že jsem tři body nečekal a předpokládal jsem zase nějakou prohru 1:0.

Konečně jsem u nás viděl přímočarost a střelbu zpoza vápna. Malen umí převzít balón v rychlosti a vystřelit. Dobrý, líbí se mi to.

Ghilardi a ndicka jsou jistota. Možná žolko místo manciniho by byla lepší varianta.

Plichta dobrá, nepatrně jsme odskočili Juve. Teď nás čeká rozhodující zápasy.

Bod zlaty ,ale zase pachut toho ze jsme tam dalsi dva nechali…Malen kdyz ma balon tak z toho vyzaruje neskutecna sila a tah…uz se budu muset pridat k vetsine ohledne Zora Mancia,bral jsem to u nej jako skvele emoce a zapal do hry,do Rima…ale pristihl jsem se ze byt rozhodcim tak ve treti minute zluta ze za mnou vubec jde z druhe strany hriste diskutovat a za 10 min bych ho dodelal cervene(bohuzel)neskutecne!!tim si uplne tu zebru otocis proti sobe
Smutne je ze jsme dostali podruhe takovy zkurveny odraz,ale bez ranky neni branky no
Drzime se zuby nehty LM pojdme drit dal