25. kolo: Neapol vs. ROMA

Posledné zápasy mi viac a viac začína liezť na nervy Mancini. Vkuse čosi komentuje , fauluje kedy nemá namiesto sústredenia sa na hru .. pellegrini to tam všetko kope a všetko nahovno. Ja nechápem , či tam nevie nikto iný kopnúť standardku. Ach
Takto hrateľný Neapol ( toľko hráčov zranených ) už asi nebude. Ak to nevyužijeme tak ja už fakt neviem.

Mancini, Pellegrini a Cristante jsou mor. Ale hrajoj porad, jejich agent zrejme ma nejakej spis na vsechny v Trigorii, jinak si to neumim vysvetlit. Des. Ani jeden z nich nema na zaklad.

Spina - aj minule nam dal gola. Jemu sa jednoducho proti nam dari. Ked bol zdravy bol to rozdielivy hrac u nas.

1-1 este to mozeme otocit na nasu stranu. Drzme palce.

Však vystřída Zaragozu 😁 pric Kurva nešel Pellé to je úplně k hovnu když hrají tihle ale není to špatné ale kdy taky Neapol byla tak slabá

Jak jsem to psal jinde řídí to Mafie Cristante zase 90 minut on si snad dělá piču, kurva to má být běháva záloha a bude po nich, ale ne on tam necha to dřevo a Pelle k hovnu dostane 60 , nikde se neposuneme to bude pokaždé stejná písnička

Teď jak to dal cristante do offside neilovi, to myslím je na kartáč I v přípravce, kde se ještě ani na ofsajdy nehraje

Teď nějakej ten rozhodcovskej konzultant dazn říkal, že to nebyla červená, protože byl míč daleko nebo co, takže jinak by to byla ruda, ale takto to bylo snížení na žlutou. Popravdě vůbec nechápu tohle pravidlo nebo co to je.

Každopádně fuck it, rozhodnutí se asi o něco opřít dokáže... Jen já ho nechápu, když jde frajer sám na gólmana.

Když jsem viděl wesleyho sprintovat, byl jsem normálně dojatej, to je něco tak krasnyho, ten tah na bránu. Ten sprint.

A pak maleeeeeeeen

Dajeeeeee

Když jsem viděl wesleyho sprintovat, byl jsem normálně dojatej, to je něco tak krasnyho, ten tah na bránu. Ten sprint.
A ta přímočarost je tak dokonale jednoduchá a koukatelna, navíc prostě účinná.

A ta přímočarost je tak dokonale jednoduchá a koukatelna, navíc prostě účinná.
A ještě si prisadim, protože to jinak u nás nikdo nedělá/neumi: běžet PŘED obráncem, ne VEDLE. At to má na obehnuti daleko a pokud je blbej nebo má smůlu jak tenhle, tak udělá faul. To je ale furt o tom hladu, o tom věřit ve svoje možnosti. Ne se furt koukat, kde je kdo líp postavenej, aby to kopnul dozadu.