25. kolo Frosinone vs. ROMA

Panove, omlouvam se, nejak jsem na to zapomnel. Ale v soucasny chvili a vsudypritomny nechuti to asi stejne moc lidi netrapi.

Kazdopadne dneska hrajem a nutne potrebujem tri body. 20:30, Stadio Benito Stirpe, Frosinone.

Jsme favorit, to je jasny. I kdz se domacim naprosto nedari, umi byt neprijemny a rozhodne se neboji utocit. Pak staci jedna povedena akce a zas utocime do plnejch.

Mimo je Under, Karsdorp, Schick.

Nechapu proc, ale budeme podle trenera hrat 3-5-2 s Pastorem pod Dzekem a stoperama Faziem, Manolasem a Jesusem. Coz moc nechapu, protoze ty hlavni veterani si pred LM stejne takhle neodpocinou.

Kazdopadne ale proti Frosinone umime hrat a potrebujem vyhrat. AC je nebezpecne rozjety.

Daje Roma!

Celkom sa čudujem, že sa ešte v Ríme nenašiel nejaký fanatický fanúšik, ktorý by dobodané telo hipstera hodil do Tiberu. Alebo sa teda čudujem, že vo vedení sú ešte stále ľudia, ktorí sú aj po takmer 20 mesiacoch Di Francesca na lavičke ochotný toto tolerovať. Nedôstojné a čo ja viem čo ešte, by som tu vedel byť so synonymickým slovníkom do Vianoc, aby som to opísal.

Inak Džekinho na parádu!!! Takto sa bojuje. Spravil oba góly. Síce som dnes ráno rozmýšľal, za koho by som ho v lete trejdoval a fakt je veľa zápasov, kedy ho neznášam, ale je to jeden z najlepších hroťákov Ríma v histórii vôbec a od Scudetta ten najlepší!!!

PsYchr napsal:
To je vysavač energie, panečku

Je to fandeni za trest, ale dnes to vyslo, uff.

Jestli je Malonas v prdeli, tak jsme v prdeli, pri nedostatku lepsich vyrazu.

ty vole s Frosinone si kazdy vytiera rit a my im dame gol na 3:2 v 95 minute,bohovia sa s nami...no ak je Manolas v riti,mlade Portske pušky nam do polcasu daju 3 fiky....

Nebylo to hezky. Ale bylo to za tri body. Neco jako Juve v prvnim kole proti Chievu nebo co to bylo. Potrebovali jsme vyhrat, vyhrali jsme. Za to jsem rad, i kdyz do spokojenosti mam samozrejme daleko. Kdybysme prohravali po prvnim polocase o dve branky, nikdo by se nemoh divit.

Pastore uz asi definitivne odepsanej. Nechapu, proc na derby neposetril Kolarova, De Rossiho nebo El Shaarawyho. Pro me Difra neni dobrej trener, i kdyz odpovednost nenese jen on samozrejme.

Kazdopadne, presne tohle jsme potrebovali pred derby. Hon na Inter pokracuje.

Setrit hrace, vidim dobre? My tady horkotezko porazime tymy ohrozeny sestupem a samozrejme potrebujeme do kazdyho zapasu nasadit plnou polni! DDR a SES setrit nepotrebujou, neodehrali toho az tolik a vzdycky, kdyz AS zacne "setrit hrace", tak to smrdi pruserem. Vcera nas od nej delilo cca 10 sekund.

Pastoreho mel udajne pritahnout sponzor Qatar, aby trochu ulevil PSG, odepsanej neni, treba jako zolik jeste neco predvede, v noze to samozrejme ma.

IMHO potrebujeme v lete novyho golmana, Olsen sice minule neco chytil, ale stejne pak inkasoval, nedava tymu jistotu, pousti lacinny goly a v posledni dobe dela i regulerni chyby, ktery nas potapi, protoze tym se na goly proti podobnym tymum nadre. Nejhorsi golman AS od Goicochey, cekal jsem od nej prumer, ale je to bohuzel horsi. Byl bych rad, kdyby casteji chystal Mirante.

S AC to bude jeste koplikovany, bohuzel jsme je v zajemnym souboji neporazili a pres zimu udelali klicovej kauf, Piatek je tahne do Evropy, jinak je to tym o nicem.

90210 napsal:
Setrit hrace, vidim dobre? My tady horkotezko porazime tymy ohrozeny sestupem a samozrejme potrebujeme do kazdyho zapasu nasadit plnou polni! DDR a SES setrit nepotrebujou, neodehrali toho az tolik a vzdycky, kdyz AS zacne "setrit hrace", tak to smrdi pruserem. Vcera nas od nej delilo cca 10 sekund.

Pastoreho mel udajne pritahnout sponzor Qatar, aby trochu ulevil PSG, odepsanej neni, treba jako zolik jeste neco predvede, v noze to samozrejme ma.

IMHO potrebujeme v lete novyho golmana, Olsen sice minule neco chytil, ale stejne pak inkasoval, nedava tymu jistotu, pousti lacinny goly a v posledni dobe dela i regulerni chyby, ktery nas potapi, protoze tym se na goly proti podobnym tymum nadre. Nejhorsi golman AS od Goicochey, cekal jsem od nej prumer, ale je to bohuzel horsi. Byl bych rad, kdyby casteji chystal Mirante.

S AC to bude jeste koplikovany, bohuzel jsme je v zajemnym souboji neporazili a pres zimu udelali klicovej kauf, Piatek je tahne do Evropy, jinak je to tym o nicem.

Ohledne AC s tebou nemuzu souhlasit. Piatek je tahne, ale dalsi skvelej kauf byl Paqueta, kterej v tom tymu zoufale chybel a dava mu techniku a myslenku. Prave tyhle dva kousky skladacky tam chybely a podle me budou v boji o 4. misto rozhodujici. Jinak je ten tym disciplinovanej, ma vytecnyho brankare a hlavne v obrane je dost jistej. V tomhle nas jednoznacne prevysuje....

Jako na jednu stranu má Largo pravdu, s kym jinym by se měli pošetřit opory, než s týmama který sou na spadnutí. To, že v pomalu nejsilnější možný sestavě s nima vyhrajem po golu v 95. minutě, je věc druhá a bejt majitelem tohodle marastu, tak nemám lehký spaní

Ono ide aj o to, že tam v 2. polčase dal úplne nezmyslene na krídlo Zaniola, ktorý bol pred derby v kartovom ohrození, čo na jeho výkone aj bolo vidieť.

Kolarov hrá naozaj všetko, pretože posledné obdobie úplne ignoroval Santona a dal ho hrať až včera na pravo, pritom sme pustili mladého Lucu a Santon, ktorý by mal alternovať práve za Kolarova tam nehráva.

Inak pre mňa včera dosť slušný výkon Marcano, i keď v ITA sa znova naňho nadáva za druhý gól, na ktorom má podľa mňa ten najmenší podiel. To s tými stopérmi je ďalšia vec, ktorá ma štve. Marcano je jak ten Moreno. Nehovorím, že to sú špičkoví stopéri, ale Moreno bol vice-kapitán Mexica, na šampionáte hral výborne, prípravu u nás mal tiež veľmi dobrú, dokonca mu to s Manolasom sedelo, a hipsta ho proste od začiatku sezóny totálne odstavil. Odohral v lige len 2 zápasy, v ktorých sme mimochodom ani raz neinkasovali. Marcano mal slušnú prípravu, ale základ má Fazio, ktorý došiel po MS totálne bez formy, a po polroku dá Marcana (okrem toho, že ho raz - dvakrát skúsil hipstersky na kraji) rovno na možno najťažší zápas v lige - na Atalantu, a pak sa čudujeme, že dostaneme 3 kusy.

Inak pochváliť si zaslúži aj Santon, dufam, že bude hrať častejšie. Okrem toho to bolo zas úplne neznesiteľné. HIPSTA VATTENE

Diky Monchi. Asi dve minúty bol Manolas preč a obrana hneď dostala gól a bola v sračkach. A teraz ak bude dlhodobo zranený derby boj o LM a odveta s touto smiešnou trojicou ktorá nám tam ostala tak to je paráda. Minulý rok sa stoperi museli dopĺňať Capradossim a nie aby sa ten kreten poučil a doniesol tam kvalitu nie on to zalepí Marcanom a povie si že to stačí.

Pastore je záhada. Stal 25 mega nebo kolik a prakticky nic neodehral. Za ty prachy je ho na náhradníka škoda. Prý ho chce Zenit, tak uvidíme.

AC v boji o LM udělalo klíčové změny. My jsme naopak nezměnili nic a bohužel moc nevěřím že bychom to na úkor AC urvali. Možná na úkor Interu, ale i tam věřím víc soupeři.

Chce to holt nového trenéra. Snad vyjde ten Sarri.

Těším se na derby. Daje!

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

1. Muzstvo je stale za trenerom a ak nic ine, tak bojuje, co je pri tom dlhodobom hernom (trenerskom) marazme v rimskom prostredi tak trochu zazrak. Dzeko to tam isiel cele rozkusat este aj po zapase.
2. Nedokazeme urdzat ciste konto, ani keby mal na tom zavisiet nas zivot. Tym padom nemame z dlhodobeho hladiska skoro ziadnu sancu nieco vyhrat.
3. Dzeko je nekonzistentny, ale obcas nebranitelny hrac a vyzera to tak, ze sa teraz dostava do pozitivneho obdobia... :pray:
4. N'zombie hra v strede pola tuto sezonu podobne, ako hral vo svojej prvej sezone Dzeko v utoku, ked dokazal nedavat z metra do prazdnej...