K lize jsem se asi 3 zápas nevyjadřoval a říkal jsem že psát nebudu ale nevydržím to :| nevím jak vy ale sledovat tuhle chodící sracku bez pohybu mě strašně ubíjí !!! To je taková nuda s miliony přihrávkami na gólmana a nebo když už tak nakop kde nikdo není ať se nikdo na mě nezlobí ale tým musí dostat po sezoně nový impuls tak to dál nejde Mancini curak jasná červená to nám sudí pomohl, Peres ten člověk ať raději dělá ty party a mrda tam ty devky než aby hral fotbal (centr ani jeden když už se rozhodne že nebude nahrávat zpět co dělá 90 procent svého času na hřišti úplně zbytečný hráč) kurva zas mám tlak jak sviňa kvůli kokotum kteří to mají úplně u prdele , přítelkyňy nechápe mě emoce ale kurva já je prostě u Říma mám :roll: za ty roky bych už měl být úplně nad věcí ale mám to opačně nejraději bych něco rozbil nebo lehce rozbil držku někomu (Peres je má první volba a do 10 sekund by dostal KO )bo nic pěkný večer a snad bude líp
Pau, podle mě vždycky nebyl, ale stal se nejhorším golmanem, co se týče hry nohama, za posledních několik let. A vtipný je, že mu to nebrání furt někde bejt, hlavně když není v bráně