24. kolo Cremonese vs Roma

Úterý 18:30 Nova Sport 4
Vyhrát musíme ale nebude to nic lehkého 😉
Zatím nemají výhru ale úplné hovno nehrají a jak dopadl pohár víme 😔
Útok bych dal Belotti, Solbakken a Elsha
V záloze bych rád viděl Boveho a aspoň na poločas Gigiho
Spina asi odpočine
Kumbulla bude hrát nebo ten nový tak uvidíme Smalling má karty tak odpočine

V případě výhry druhý místo. Musíme to urvat.

Dal bych to: Patrício - Mancini, Llorente, Ibanez - Celik, Cristante, Wijnaldum, Zalewski - Solbakken, El Shaarawy - Belotti.

Daje.

Gini, Solbakken, Belotti základ, či? Jinak tenhle nováček, který jasně sestoupí, tak má na nás nějak zasednuto. Už ten první zápas, který jsme hráli celkem špatně vysílal negativní signál. Pohár jak by smet. Zkrátka herně proti nim bída, tak do třetice by to chtělo bezbolestnou výhru. Klidně i přejezd. Daje

ROMA (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Zalewski, Cristante, Wijnaldum, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Belotti.
A disp.: Boer, Svilar, Celik, Llorente, Karsdorp, Bove, Camara, Tahirovic, El Shaarawy, Volpato, Matic, Abraham, Majchrzak, Solbakken.
Co říct zase tam cpe Pellegriniho 🤦tohle prostě nechápu 😠chlap úplně z formy a je v základu ti kteří by měli hrát Elsha nebo Solbakken sedí nevím teda, ale posetril bych Dybalu ať se úplně nedojebe, ale třeba už je v pohodě, Bryan v základu musí být🤣🤣🤣 ale ten mi až tak teď nevadí poslední zápasy je Cajk celkem.Spinu bych taky posetrit a hodně se těším na Wijnalduma 💪😎💪
3 body musí být 💪

Kde je to AS, co jsem videl proti Salzburgu??? Tohle je des. Proc nehraje Solbakken s El Shaarawym, to je mi zahadou.

Pica Kurva stačí soupeř co Trochu běhá a jsme v hajzlu!!! Miliarda přihrávek zpět a pak nakop 🤣🤣🤣 co udělal zalewski ve 44 minutě 😁 ty vole to nevidíš v okrese co to kurva je!!! kapitán leží na hřišti když se prohrává a nic mu neudělali to je jako co????

Pica Kurva stačí soupeř co Trochu běhá a jsme v hajzlu!!! Miliarda přihrávek zpět a pak nakop 🤣🤣🤣 co udělal zalewski ve 44 minutě 😁 ty vole to nevidíš v okrese co to kurva je!!! kapitán leží na hřišti když se prohrává a nic mu neudělali to je jako co????
Jsem si říkal to samý, že ten jeho nákop na náhodu je jak někde okrese. :-D Pellegrini už je takovejhle dobře rok, hrůza. Za mě má jít kapitán příkladem, trochu se rvát za ten tým a ne jen bulet, rozhazovat rukama a dobrou přihrávku dát maximálně dozadu na beky.

To je banda mistrů světa ten jediný mistr světa chce hrát!!! konečně střída no i bod by byl dobrý když hrajeme takové hovno

Jsme první tým, který v lize prohraje s Cremonese. José si může připsat další zlatou medajli.

Všechna čest za střídání a změnu rozestavení ,ale vepředu taková síla co nedá gola?tak to je síla