Bída, no.
Na Ghilardiho v tom vápně mi to přišlo jako jasnej šlapák.
Na Ghilardiho v tom vápně mi to přišlo jako jasnej šlapák.
Ne že bychom prohrávali proto, ale tyhle souboje, jak bek strčí útočníka dobihajiciho mic (ted vaz, v první půli pellegrini), nejsou nikdy pisknuty jako faul. A když to je naopak (bek brání mic), je to vždycky faul (i pro nás). To přece není možný takhle opačně posuzovat.
K prvnímu odstavci: to byly jen příkladyTak jedno mírné stečení do skály Lorenza a jedno do Vaze bych určitě neřešil. Navíc skála to dělal tak okatě, že bych mu za to dal žlutou.
Naprosto zasloužena prohra a gratulace do Udine - mají mj super fans.
Naše figurky si za 95 minut nevypracovali jedinou gólovou šanci (vyjma toho ofsidu). Ta nemohoucnost dát gól bude trvat dokud bude Gasp u kormidla, protoze, a už se sem to říkal 1000x, to on ordinuje ten debilni styl hry.
A ten Malen to je taký druhý Seydou Doumbia.
A jo jediná šance 96 minuta. Ok. Beru zpět vše, šanci dost.
K prvnímu odstavci: to byly jen příklady
K poslednímu: what?
Amen!Dokud u nas budou oporama Pellegrini, Mancini a Cristante, tak LM nebude.
Tak rozhodně bych začal že by Hernoso seděl a hrál jeden z mladých ti jsou aspoň rychlí, dál kdyby seděl Bryan a hrál Pisilli místo něho tak bych se taky nezlobil a nakonec bývalý kapitán Pellegrini který je více na zemi než u míče ten by pro změnu měl táhnout někde na tribunu, jo kurva jak byl zraněný jak jsem si chrochtalNas proste nici ty brzdy typu Pellegrini, Mancini, Cristante. Dneska odchozeny, odzivany, bez energie a napadu. LM si fakt nezaslouzime. I kdyz objektivne, na tu prvni ctyrku furt kus kvality ztracime. Gaspa bych nevinil. Koho lepsiho tam mel poslat?
Tak rozhodně bych začal že by Hernoso seděl a hrál jeden z mladých ti jsou aspoň rychlí, dál kdyby seděl Bryan a hrál Pisilli místo něho tak bych se taky nezlobil a nakonec bývalý kapitán Pellegrini který je více na zemi než u míče ten by pro změnu měl táhnout někde na tribunu, jo kurva jak byl zraněný jak jsem si chrochtala místo něho kdokoliv protože sním jsi v 10 hráčích
Že bereš zpět, šancí dostPoslední myslíš kterej?
Že bereš zpět, šancí dost