23. kolo Chievo vs. ROMA

Trochu netradičně hrajem už v pátek. Ve Veroně od 20:30.

Špatná zpráva je, že nebude moc streamů, protože reddit zabanovali. Ale něco najdem.

K zápasu, Chievo je poslední, ale stačí, aby měl Sorrentino svůj den, a jsme v háji :think:

Musíme urvat tři body. Možná návrat k 4-3-3. Nebude Olsen, Pellegrini, Perotti, Mirante, Manolas, Ünder!!

Fuzato - Karsdorp, Marcano, Fazio, Santon - Cristante, Nzonzi, Zaniolo - Florenzi, Džeko, El Shaarawy.

Daje!

náš oblíbenej zápas :lol:

jak zabanovali?

já koukám přes ty acestreamy (je třeba program) a docela to funguje, zkuste

daje

Sushi napsal:

jak zabanovali?

daje

Prostě ty streamy nefungujou, stránka je prázdná. Byl tam nějakej dlouhodobej spor o přenosy z Premier League, kterej liga vyhrála. Reddit tudíž (možná zatím) nefunguje.

A kde bereš linky na ten acestream?

Largo napsal:
Sushi napsal:

jak zabanovali?

daje

Prostě ty streamy nefungujou, stránka je prázdná. Byl tam nějakej dlouhodobej spor o přenosy z Premier League, kterej liga vyhrála. Reddit tudíž (možná zatím) nefunguje.

http://livetv.sx/enx/

Acestream a nebo Sopcast....většinou nejvíc ruských odkazů

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:

jak zabanovali?

daje

http://livetv.sx/enx/

Acestream a nebo Sopcast....většinou nejvíc ruských odkazů

Díky. Já mám teda T-mobile TV, ale ne vždycky tam AS dávaj.

na rojadirecta, bejvaj tam dva tři odkazy acestream a pak množství těch ostatních... většinou se nějakej ace chytne, bejvá to portugalsky třeba, ale někdy i italsky nebo anglicky

largo, mrkni prosím do komunity, nějakej novej kluk se tam ptá na koupi lístků, ty máš nejčerstvější zkušenost. díky.

Sushi napsal:
na rojadirecta, bejvaj tam dva tři odkazy acestream a pak množství těch ostatních... většinou se nějakej ace chytne, bejvá to portugalsky třeba, ale někdy i italsky nebo anglicky

largo, mrkni prosím do komunity, nějakej novej kluk se tam ptá na koupi lístků, ty máš nejčerstvější zkušenost. díky.

Jo jo, rojadirectu znám.

Už jsme si psali, prakticky hned jak jsem se vrátil, díky :)

Largo napsal:
Sushi napsal:

Jo jo, rojadirectu znám.

Už jsme si psali, prakticky hned jak jsem se vrátil, díky :)
super :Ok:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
obrana bude komedie

žádná změna

Mirante - Ricky e Poveri, Fazio, Marcano, Saša - Nzonzi, Cristante - Schick, Zaniolo, Štefan - Jacko

teď koukám že to je pátek, nějak jsem si nevšim

to bude hezkej víkend už ode dneška zas :mrgreen:

Dava to Digi Sport 2, vecer je pivo, tak se pokusim to nejak skloubit s knajpou, kde to chytaji.

Ze nebude Olsen je dobra zprava, zacinam na nej byt ponekud alergickej.

Tak co, prodlouzi EDF vyhrou svoji agonii? Nic jinyho nez 3 body nepripada v uvahu.

vzhladom k tomu, ze v utorok je liga majstrov, EDF si moze dovolit aj prehru, a aj tak ho urcite nevyhodia.
takze tipujem, ze prehrame, aby bola doma proti Portu este ziclivejsia atmosfera...

90210 napsal:
Dava to Digi Sport 2, vecer je pivo, tak se pokusim to nejak skloubit s knajpou, kde to chytaji.

Ze nebude Olsen je dobra zprava, zacinam na nej byt ponekud alergickej.

Tak co, prodlouzi EDF vyhrou svoji agonii? Nic jinyho nez 3 body nepripada v uvahu.

S Olsenem to začínám mít stejně.

Olsen ma chvíle kdy nechyti ani rymu

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Musíme vyhrát, tři body jasný. Stěžejní bude, kdo odemkne tu obranu. Tady se nedá moc čekat, že bysme mohli hrát na rychlý brejky.

Forza ROMA!