Mourinho po zápase řekl ,že jsme neztratili dva body ,ale že máme o bod víc než včera ....veselme se radujme se
Nazdar! To bude asi až do smrti, když v tom pokračujem i s děckama.Škoda neproměněných šancí. To jsou pak rozdílové body na konci sezóny.
Koukám, že fórko ještě funguje a jsou tu ty stejní borci...![]()
Míša už pobíhá s věcma AS, samozřejmě je to hlavně mně pro radost, jemu je to fuk. Ale říkám si, neměl by jednodušší fandit normálně jako většina lidí jednomu z týmů, co není spolek psychopatů? Já nevím, nějakej manchester, real madrid, bayern...Nazdar! To bude asi až do smrti, když v tom pokračujem i s děckama.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Můžeš jim fandit, ale tam si neužiješ tolik srandy jako s Římem :-D.Míša už pobíhá s věcma AS, samozřejmě je to hlavně mně pro radost, jemu je to fuk. Ale říkám si, neměl by jednodušší fandit normálně jako většina lidí jednomu z týmů, co není spolek psychopatů? Já nevím, nějakej manchester, real madrid, bayern...![]()
to určitě neMůžeš jim fandit, ale tam si neužiješ tolik srandy jako s Římem :-D.
Jsme trochu masochisti, no...Míša už pobíhá s věcma AS, samozřejmě je to hlavně mně pro radost, jemu je to fuk. Ale říkám si, neměl by jednodušší fandit normálně jako většina lidí jednomu z týmů, co není spolek psychopatů? Já nevím, nějakej manchester, real madrid, bayern...![]()
Na druhou stranu mě pořád ještě hřeje pohár z loňska. Fanda těch klubů, co jsem psal, si vítězství v lize/lize mistrů užívá míň...Jsme trochu masochisti, no...
Je to tak. Jinak koukám, že já se svými třemi dresy, dvěma triky, body a trikem pro děti, samolepkama na autě, přívěskem na klíčích a v autě a plackou na báglu jsem ještě docela normální. Tetování teprv plánuju.Já bych nechtěl fandit takovým týmům jako jsou tu vypsány ...přesně jak říkáte ...fans si už neváží nějakých úspěchu atd
My jsme si vybrali tým...kde musíš dávat velkou lásku,trpělivost a taky trochu zdraví
A jak přijde nějaký velký zápas a nedejbože pohár,tak to vypadá jak v Buenos Aires po MS...já jsem po Tiraně běhal v noci po městě v dresu,trenkách a nazouvakách,ale napamatuji si to
Manželka a děti ví,že to lepší nebude
Forza RomaView attachment 558