Tož gratulace největší !Já to teda sleduju, ale tak nějak bez emocíty jsem měl včera když se mi narodila dcera
![]()
gratulaceJá to teda sleduju, ale tak nějak bez emocíty jsem měl včera když se mi narodila dcera
![]()
Jo u prvni mu ji pelle kopl na tu ruku .. s tim bránící hráč neudela nic. Jedine ze by byli všichni obránci trupíci aby k tomu nedocházelo. Me tohle třeba štve ze tohle piskaj.. Druhá jasna.. i kdyz balon by v hristi na 100 procent nestihl. Tři body každopádně berua viděls ty pětky?
Často souhlasím, ale jádro věci je, že včera obě pětky foukl hned a VAR to jen kontroloval a potvrdil.Me tenhle VAR system popravě pěkně kurví fotbal..Používal bych to jen na brankovou a na offside a to ještě tak ze by bylo stěžejní min pul těla ne špička kopačky nebo gelový nehty nekterejch pseudobuzen… ty voe se tam pul zapasu provalej na zemi .. to me nebavi. Snad je tam taky rozhodčí , ten by to mel cely ridit a nestát se s nima ať jde o cokoli. Mnohdy si to ty hráči vyhadaj ci přímo rikaj rozhodčímu co ma fouknout a kde dát kartu..