22. kolo Sassuolo - ROMA

pasta napsal:
Ať jdou do piče!!!dva brejky dva góly Pico tak ho zastavím za žlutou!!! nevím jak vy ale já mám den na piču jak hraje Vsetín a AS tak mám nervy v hajzlu

Já to mám podobně se Zlínem a AS :D

Aneb hezkou sobotu a neděli vsem
Zvládneme to aspoň bez červenejch karet?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Mě je Fonsecu aji docela líto. Co s tímhle týmem má asi tak dělat? Prachy na posily nejsou no. Mam zaplacený pobyt v Římě na Inter, můj první. Po tomhle nevím jestli na nějaký zapas chci jít...

Není kdo by se měl zamejšlet, klub nemá prezidenta (resp prezident na to sere), ve vedení nikdo za nic nezodpovídá a už ani v tý kabině není persona s římskym srdcem...

PsYchr napsal:
Není kdo by se měl zamejšlet, klub nemá prezidenta (resp prezident na to sere), ve vedení nikdo za nic nezodpovídá a už ani v tý kabině není persona s římskym srdcem...

Tohle ani tak neni o persone v kabine. Nejaou penize. Petrachi je nucenej zkvalitnovat kadr bez penez, navic musi reagovat na zraneni. Nezavidenihodna pozice. Hraci, ktery v derby pusobili vyborne, dnes nic. Neni to jen o kabine. Stejna jedenactka, ktera rozemlela Lazio, dnes fatalne selhala proti prumerakum ze Sassuola. Des a hruza.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jet na Šášuolo, myslet si, že se porazí sami a pak to chtít dohonit v jednom poločase za stavu 0:3. Jak... ehm... římské.

Presne tak. Na nekterejch hracich bylo vylozene videt, jak jsou prekvapeny, ze souper takyy hraje....

já doufám, že už nás bouchnout tomu firedkinovi a bude revoluce a pojede se nanovo
stejně neni na čem moc stavět za ty roky, co se povedlo se prodalo
a to jsme podle me s laziem hrali dobre, ale dneska jsme vypadali jak amfora
a ten kadr je fakt absurdni
pamatujete jak jsme si psali, ze mame pretlak ve stredu pole? to bylo letos

Jo jasně, včera sme dostali čtyřku, protože nejsou peníze...
....to, že byla naše základní jedenáctka asi tak dvakrát dražší, než jedenáctka Sassuola, v potaz brát nebudem

Hlavně jeden týden při derby předvedou vše co chceme bojovnost, nasazení chuť hrát a další týden se na to prostě vyserou to co předvedli za 30 minut bylo šílené.

Atalanta byla naštěstí aspoň trochu solidární a uhrála s Janovem jen bod. A příště má Fiorentinu, tak je možný, že ztratí znova.

Pořád je to ale hodně pokaženej víkend.