22. kolo ROMA vs. AC Milan

Kaslu na to, tak ja to zalozim. Zas jednou na dlouhou dobu :D Evidentne v tyhle nalade se do toho nikomu nechce.

K zapasu. Nedele 3.2. 20:30.

Chlapi, budu tam!

I kdyz jsem si blbe vybral dobu, kdy jsme na tom (opet) hodne spatne.

Jsem na to zvedavej, AC ve skvely forme.

Olsen - Santon, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Pellegrini - Florenzi, Zaniolo, El Shaarawy - Dzeko.

Asi to nejlepsi, co jsme ted schopny postavit. Stve me, ze neuvidim Undera s Cristantem, ale co.

Daje Roma, daje

Nerad by som videl Zaniola na kridle, Džeka na hrote a Kolarova na bekovi. Kolko sa mi z toho splni? :mrgreen:

Daje Roma a těším se na larguv report ;)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

pasta napsal:
Zajímavá sestava

Hm, hm, Florko zleva, Patrik z pravýho křídla, no nevim.

ROMA (4-2-3-1): 1 Olsen; 2 Karsdorp, 44 Manolas, 20 Fazio, 11 Kolarov; 16 De Rossi, 7 Pellegrini; 14 Schick, 22 Zaniolo, 24 Florenzi; 9 Dzeko.
A disp.: 63 Fuzato, 83 Mirante, 15 Marcano, 18 Santon, 53 Riccardi, 27 Pastore, 19 Coric, 92 El Shaarawy, 54 Cangiano, 34 Kluivert.
All.: Eusebio Di Francesco

daje
:daje:

Di Francescově taktice rozuměj takto: máš v kádru DVĚ zdravá levá křídla (Faraon, Kluivert). OBĚ necháš na lavce, abys na ten post postavil jediné zdravé křídlo (beka) PRAVÉ (Florenzi - Ünder je zraněnej) a na tento post postavil středního útočníka (Schick).
Vítej v Eusého hlavě.

stream:
http://soccerlegacy.net/serie-a-live-stream-1/

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Di Francescově taktice rozuměj takto: máš v kádru DVĚ zdravá levá křídla (Faraon, Kluivert). OBĚ necháš na lavce, abys na ten post postavil jediné zdravé křídlo (beka) PRAVÉ (Florenzi - Ünder je zraněnej) a na tento post postavil středního útočníka (Schick).
Vítej v Eusého hlavě.

napadlo mě přesně to samé

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Robin je ve formě, kdy nechytí ani rýmu.

Ten gól bych mu nevyčítal. Tam byla ztráta od Pelleho a debilní bránění Fazia.

Pude to, věřím že minimálně bod uděláme.