21.kolo. ROMA - Juventus

toto dava zabudnut aj na vikingov z "BODO" novy rok zacal paradne....inkasovanych 7 golov a neudrzime vedenie 3:1 s najslabsim juventusom za 10 rokov....dohrat s juniormi s primavery,toto su nuly

scr

Dobrej kolapsCo vic chtej kokoti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja som, vzhľadom na výsledky, vo fandení trochu poľavil a pozerám iba live score, možno si pozriem potom Európu zase.
Každopádne, keď som počas večera pozeral na skóre a videl tam 3:1, veľmi ma to potešilo - hovorím si "Super!".
No a potom, som si šiel umyť zuby, pozerám, že to skontrolujem a skoro som prehltol kefku aj s pastou, ty kokso...

Čo to bol za skrat?

Bruntix napsal:
Ja som, vzhľadom na výsledky, vo fandení trochu poľavil a pozerám iba live score, možno si pozriem potom Európu zase.
Každopádne, keď som počas večera pozeral na skóre a videl tam 3:1, veľmi ma to potešilo - hovorím si "Super!".
No a potom, som si šiel umyť zuby, pozerám, že to skontrolujem a skoro som prehltol kefku aj s pastou, ty kokso...

Čo to bol za skrat?

Asi se da souhlasit s tim, co rekl Mourinho. Ze se ten tym posral pote, co dostal na 2:3 a je psychicky slabej. Dali jsme haluzovej gol na 2:1, to se nam nestava casto, notabene proti Juve a Pellegrini jeste mohl zachranit aspon bod, ale nedal penaltu a totalne posral naslednou dorazku, to je dalsi skazena penalta behem teto sezony, tak co uz pak s tim dal. Jsme zvedavej jak se z toho oklepou, vyprask s Bodo se celkem podarilo vytesnit, asi by to chtelo nejakyho charakterniho hrace do stredu hriste. Skoda, ze nevysel ten Xhaka. Ten se mi zdal jako podobnej typ hrace.

Prioritou je ted kazdopadne Konferencni liga a Coppa, to jsou jedine 2 cesty do Evropy. Na ligu bych klidne nechaval hrace odpocinout, ten stred tabulky se nejak ukope a mozna to bude i lepsi, kdyz neni tlak a nic se neceka, tak jsou u nas i vysledky.

90210 napsal:
Bruntix napsal:

Čo to bol za skrat?

Asi se da souhlasit s tim, co rekl Mourinho. Ze se ten tym posral pote, co dostal na 2:3 a je psychicky slabej. Dali jsme haluzovej gol na 2:1, to se nam nestava casto, notabene proti Juve a Pellegrini jeste mohl zachranit aspon bod, ale nedal penaltu a totalne posral naslednou dorazku, to je dalsi skazena penalta behem teto sezony, tak co uz pak s tim dal. Jsme zvedavej jak se z toho oklepou, vyprask s Bodo se celkem podarilo vytesnit, asi by to chtelo nejakyho charakterniho hrace do stredu hriste. Skoda, ze nevysel ten Xhaka. Ten se mi zdal jako podobnej typ hrace.

Prioritou je ted kazdopadne Konferencni liga a Coppa, to jsou jedine 2 cesty do Evropy. Na ligu bych klidne nechaval hrace odpocinout, ten stred tabulky se nejak ukope a mozna to bude i lepsi, kdyz neni tlak a nic se neceka, tak jsou u nas i vysledky.

Samozrejme že sa s tym da suhlasit otazka ale je čo tym chce akože pan trener povedat kedže aj mentalna priprava hračov je predsa zalšžitost trenerskeho staffu... Kto ich ma naučit bojovat až do konca a neposrat sa ked nie treneri.

Jenže by to taky ty hráči měli mít v sobě a tam to nemá snad nikdo
hrát za nás Řepka, tak je po druhym golu všechny zjebe a po zbytek zápasu by jezdili po prdeli

Jsem na tom stejně pořád si říkám jak je tohle možné co jsme komu udělali že nás tak trestá a musíme tohle snášet :aaaa: Jak by jste to stavěli vy a jaké rozestavení by nám mohlo pomoct ?
4-4-2: nebo 4-2-3-1

Rui Patricio (Fuzato)

Karsdorp (Maitland-Niles) -- Smalling--Mancini (Ibañez) -- Viña (Spinazzola až bude zdravý základ)

Zaniola (Felix) (Maitland-Niles)--Veretout (Darboe)--Pellegrini (Oliveira, Mikhi, Mancini)--Elsha (Zaniola)(Felix)(Perez)

Felix, Abraham a místo nich Eldor,Elsha, Zaniola,Mayoral

A nebo tak

Rui Patricio

Karsdorp- Smalling--Mancini-Vina(Spinazzola)

- -Veretout--Darboe--

Zaniola-Pellegrini-Felix

Abraham
Vůbec by mi nevadilo kdyby se prodal Cristante a už bych ho v Římě neviděl hrát, ale on hrát bude přitom hraje hrozně a je pomalý,teď hodně chyb dělá Ibanez ale toho bych podržel tam je to o hlavě bohužel, těším se na Oliveiru co předvede,Felix by měl více hrát a snad taky bude,Eldora na tiskovce dost zmrdal tak ten asi teď šanci nedostane osobně mi nevadí když nastoupí ma snahu a maká,bude to ještě náročná sezóna plná nervů to jsem si na 💯 procent jistý :lol: No a ještě by mě zajímalo koho myslel Mourek jak říkal že někteří hráči mají vysoké ego nebo tak něco můj tip : Cristante, Mancini

Postavil bych:
Rui
Karsdorp, Mancini, Small, Vina
Veretout,AMN
Zaniolo,Pele, Mikhi (pokud jeste nebude Faraon)
Tammy

ego? Mancini, Zaniolo a asi i Mikhi

Edit: Eldor mi třeba v tom týmu vůbec nevadí a občas bych ho rád viděl hrát s Tammym na hrotu, není to Lewandovski, ale něco už ukázal

Maitland Niles se do toho snad dostane, to samý Oliveira, kterej asi nastoupí místo vykartovanýho Cristanteho. Ten mi mimochodem vadí v tom týmu asi nejvíc spolu s Mancinim, nepočítaje hráče jako Villar, Pérez nebo Diawara (kterej mě něčím stupidním vytočí snad pokaždý, když má míč nebo je vůbc na hřišti). Ibaněz střídá hrozný hrubky se skvělýma zápasama, ale to je v jeho věku ještě trochu pochopitelný.

To rozestavení 4-2-3-1, který jsme hráli s Juventusem, tomu týmu, kterej by se vhodně doplnil, podle mě sedí herně i výsledkově nejlíp.

Ještě tam potřebuješ jednoho kvalitního defenzivního středopolaře, kterej tomu dá řád a bude sbírat míče před obranou a minimálně jedno dynamický křídlo místo Mickiho. Takže za mě, kdyby se v létě koupili třeba Douglas Luiz, Frattesi, Senesi a pak to křídlo (škoda Bogy), tak by to mohlo docela sedět.

Klidně bych obětoval Manciniho, Cristanteho i Veretouta s Mickim.

Daje

Veretouta bych se nezbavoval, ten frajer má dvoje plíce, kolena z gumy (což je u nás rarita) a balon ho taky poslouchá,z tý naší zálohy je jedinej snesitelnej, teď je unavenej, protože hraje snad všechno, tak to není ono, ale minulej rok sme z něj stříkali

Stali jsme se průměrným, maximálně lehce nadprůměrným klubem italské ligy. Maitland-Niles byl v Anglii sice oblíbený, univerzální, ale v Arsenalu jasný náhradník. O Oliveirovi se toho v 29 letech též moc neví, čili bude průměrný, maximálně nadprůměrný. Nikdo víc k nám v tuto chvíli nepřijde a upřímně moc netuším, jak z toho ven, když budem rádi za KL i příští rok. Je to bída bíd, vážení. I když na papíře ten kádr nevypadá zle, jako celek je to příšerné. Ale o tom jsme se tu už bavili.

Klidně bych obětoval Manciniho, Cristanteho i Veretouta s Mickim.
Manciniho bych si nechal on a Small mají nějaké měřítko jsou naši nejlepší stoperi, ikdyz ve hře používá neustále ruce a dost se hádá tak ale místo něho nemáme koho, klidně bych ho i dál na defenzivního zaloznika.
Veretout ten by měl zůstat doplácí na to že nemá parťáka vedle sebe mi přijde že jediný v tom středu opravdu maká a běhá, ano někdy nevyplní místo ale přijde mi že je to díky tomu že se snaží být všude a to když máš vedle sebe pomalého Cristanteho se prostě dít bude.
Mikhi na lavičku ale 30 minut by měl hrát určitě a nebo když už ať hraje v základu ale po 50-60 minutách musí dolů na 90 minut nemá !!!To je jedna z chyb Mourka , Mikhitaryan a Cristante hrajou 90 minut!!! Píčovina až to pochopi tak budeme mít i body
Cristante ten ať se sbalí a jde někam bohužel těžký oblibec Mourka ani jednou ho snad nekritizoval a to dělá tolik chyb a hraje strašně třeba teď Eldora na tiskovce sjel ale o Bryanovi ani zmínka :lol: on těm trenérům musí fakt Kouřit nebo si je platit za každého hrál základ a nebo všichni fanoušci AS jsou slepí a nevidí jeho kvalitu protože se na něho nadává a nadávat bude.Je tu někdo na fórum který by chtěl ať Bryan hraje pravidelně v základu???

Ak by priviedol Žosé schopného stopéra, alebo oživil nejakú "mŕtvolu" v kádri, spolu so Smallom by to mohlo fungovať. Samozrejme, ak Chrisovi vydrží zdravie.
Mancini by mohol hrať defenzívny štít, pretože na stopéra robí veľa kritických chýb. Navyše, dosť hrá rukami a dáva aj celkom dosť gólov a teda v zálohe by mu to mohlo viac pristáť.
Mancini spolu s Ibanezom a ich veľké množstvo chýb nám už spôsobili veľa gólov a bodových strát... Ibaneza by som pustil, ak bude ponuka.

Za mňa by hrali dvaja stopéri, Small s niekým, na krajoch Ricky s Leom (dúfajme, že sa prinavráti stabilne).