21.kolo ROMA - Janov

Pochopí toho curaka někdo je to 1:1 dělá že má nohu v hajzlu tak leží když potřebuji útočit a samozřejmě jde za lajnu a chce hned hrát ale 5 minut v piči kvůli panence!!! Ať už táhne ho nejde sledovat

El Shaarawy na plac misto Pellegriniho. Popripade Pisilli misto nej a prechod na 3-5-2

Pochopí toho curaka někdo je to 1:1 dělá že má nohu v hajzlu tak leží když potřebuji útočit a samozřejmě jde za lajnu a chce hned hrát ale 5 minut v piči kvůli panence!!! Ať už táhne ho nejde sledovat

Je to komediant, nechápu to divadlo. Několik minut se valí, kulhá a jen překročí čáru a okamžitě běhá po hřišti jak laňka.

No, Pellegrini pryč a vypadalo to líp, co si budem. Nedá se nic dělat. Tak to teď je, zpátky na lavku. Štefan super, Paulo naprosto dominantní, moc se mi líbí Saelemaekers.

Dajeee!!!

já n to zapomněl, pátek no
viděl jsem až poslední gól a konec
jsem rád za výsledek, jinak nemám co hodnotit
daje

Jako neni snady tohle branit, ale on je proste u golu az moc casto.
souhlas
ale koukal jsem konečně na sestřih a koukám, že byl zase i u gólu (dovbykovýho)

jinak ta dybalova standardka byla parádní, to je věčná škoda

Krasne zvladnuty zapas(souper nebyl lehky)
Pelle sice byl u inkasovaneho golu,ale snazil se a byl v pohybu…ovsem ten polocas mu staci,protoze pak dojde ElSha a ten presne na jemu sedici pozici to rozjede
Claudiovo stridani👍
Vycnivali Dybala(ten co vsechno schyta….kdyz ho to bavi,tak ani neni zraneny😀),Angel(natahovaci mys),Kone,Saelem(jeste poroste) a celkove ta trojka vzadu
Ale kdybych mel vyzdvihnout jednoho tak MANU KONE💪….jde do bileho chumlu a stejne vzdycky vyplave s balonem na noze….jen cumim co on udela/dokaze

:danko::ok:

Před tím posledním golem to udělal kone paradne
Ma tyhle neuvěřitelný momenty. Pak některý zápasy je marnej, ale když má den, je to dělo

Teda ale ten rozdíl v motivaci a formě venku a doma, to je neskutečný. S takovouhle formou (a přístupem) venku to nikdy vejš v tabulce nedáme.