Já osobně jsem se už smířil s tím, že příští rok Evropa nebude. Vsadíme to stoprocentně na ligu jak to má letos De Zerbi v Marseille. To znamená jasný útok na LM, a (ticho) třeba i na to Scudetto. Bez pohárů je to v sezóně o něčem úplně jiném. Za sebe bych se na to i těšil.Když si vezmu, že ztrácíme 6 bodů na Bolognu, která má k dispozci ještě jedno další utkání, tak to moc příjemný zjištění není.
Já osobně jsem se už smířil s tím, že příští rok Evropa nebude. Vsadíme to stoprocentně na ligu jak to má letos De Zerbi v Marseille. To znamená jasný útok na LM, a (ticho) třeba i na to Scudetto. Bez pohárů je to v sezóně o něčem úplně jiném. Za sebe bych se na to i těšil.
To mi vadí taky hodně nechápu!!! Claudio to tak prostě vidí no my na to máme jiný názorUfficiale:
Svilar - Mancini, Hummels, Ndicka - Saelemaekers, Kone, Paredes, Angeliño - Pellegrini, Dybala - Dovbyk
Boze, proc zas Pellegrini? Proc ne Baldanzi, El Shaarawy nebo Pisilli?
Toho komentátora sebrali z knižního klubu?
To snad ne.Souhlas. Jenže si uvědom, že určitě vyhaluzime tu KL.
Energičtěji komentuje i Tomáš Kejla na Eurosportu snooker.Des co? Ten projev, emoce, modulace, nemi tam nic…
Souhlas. Obcas se mu vycita, ze dava snadny goly, dorazky atd. Ale to je presne vysledkem toho citu pro vyber mista.Daje Artem!
Co mu nejde upřít, je často tam, kde má být. I když občas nevypadá jako fotbalista.