21. kolo Roma Empoli

Příspěvků
2,776
Já sem na noční, takže to neuvidim, tak to aspoň založim

18:00

měli by je rozstřílet, aby si aspoň trochu napravili reputaci
 
Příspěvků
908
po tom fiasku v stredu dnes iba 3 body a nic viac !...mali sme krasne vydlaždenu cestu do finale a pobit sa o trofej v sezone ,ale dementi doma podlahnu Cremone ktoru dnes zdolalo aj Lecce !...ak nedame TOP 4 murino by si mal sam pobalit kufre v tejto paraolympiade o ligu majstrov,Napoli bude zasluzeny majster ,zvysok ligy je tuto sezonu trapna,labilna a slaba ....FORZA ROMAAA !!!
 
Příspěvků
63
Dobre ze sme dali 2 rychlw goly. Dlhodobo mame dobre standardne situacie.

len jedno ma hneva, je 60 minuta tak preco nestredame. Camaru aj Solbakkena by som rad videl na ihrisku a nie len na 3 minuty na zaver.
 
Příspěvků
2,100
Solidní první půlka a tři velké šance na začátku druhé půle, ale teď je to 20 minut římské čekání na gól!!! Měl by střídat a to co nejdříve
 
Příspěvků
23,707
Já jsem na horách, měl jsem to pusteny, ale viděl jsem prd. Ale jako ano, standardy máme super. Ale zas máme téměř jen ty standardky. Každopádně beru 3 body a jedeme, co se stalo, stalo se.
 
Příspěvků
2,100
Dybala má problém (záda) to by nám chybělo, mohl by dát dalšího defenzivního hráče místo něho 🤣
 
Příspěvků
2,100
Solbakken nerozumí taktice nejlépe si najdi včerejší tiskovku tam vše říká 😉 ale klasika nemá hráče na střídání brání některé hráče které fans nemusí, které vypískali včera (Pellegrini, Cristante,Celik a spol) které vidět chtějí(Solbakken, Belotti, Camara, Bove atd) tak naznačuje že nemají výdrž, nerozumí taktice, špatně brání a další klasika od Mourka buď hráče má rád nebo nee, teď až do konce sezóny bude stejná sestava jen když se někdo zrání či vykartuje tak udělá něco jinak 😁karty jsou rozdané jasně.
 
Příspěvků
39
Bohužel jsem neviděl, musel jsem se sousedem koštovat, kdo má lepší slivovicu...
Tak jsem jenom včera (až už sem byl trochu použitelný) shlédl výsledek na livesportu a při pohledu na tabulku mě přešel aj bolehlav.
Ale stejně nerozumím, jak můžeme být takhle vysoko... Ta kvalita ligy fakt upadá.
 
Příspěvků
6,243
Jistěže upadá. Stejně jako Španělska. Podívej se kolik investují do posil mančafty v Anglii, který bojují o záchranu. Jako my apod. Neřešitelné.
 
Příspěvků
39
Jistěže upadá. Stejně jako Španělska. Podívej se kolik investují do posil mančafty v Anglii, který bojují o záchranu. Jako my apod. Neřešitelné.
Tak co se týče otázky peněz, tam je Anglie bohužel úplně jinde...
Já sem to ale myslel spíš s ohledem na ty "výkony" předváděné na hřišti (no a vlastně i mimo hřiště). Na tu hrůzu je právě až neskutečné, že se pořád bojuje o účast v LM...
 

scr

Příspěvků
1,696
Každá bublina ale jednou rupne a bude to bankrot za bankrotem


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
3,260
Psali něco i že SkySport Italia to nějak prokaučovala...myslím televizní práva ,výrazně zdražili a Italové se na to vysrali
 
Příspěvků
23,707
Italská liga není nijak krásná a nejsou v ní už ty největší hvězdy, ale pořád je těžká, jak je bořící a taktická spíš než tvořící a vynalézavá dopředu... Ze máme tolik bodů je malej zázrak. Kdybychom nevylitnuli z coppy, neměli bychom si krom hry moc na co stěžovat. A hra je s josem relativní věc... 😄
 
Příspěvků
3,399
Jo, ta Coppa nás bude ještě dlouho mrzet. Ale jestli uděláme Ligu mistrů, tak to z mýho pohledu bude lepší. Protože pak by mohl zůstat Dybala a budeme zase trochu větší lákadlo pro nový hráče.
 
Top