21.kolo Juventus - ROMA

Sobota 18:00...idealni čas

Tyhle mrdky chceš porazit vždycky. Těším se. Dajee

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

na podzim jsme jim to darovali ten bod, ted to bude mnohem těžší
dost důležitej zápas, cž neni zvykem, protože normálně mezi náma a nima byl parník
daje

Osobně mi Smalling vzhledem k těm posledním výkonům zas tak chybět nebude.

Změnil bych rozestavení. Teď je podle mě ideální zkusti Mayorala s Džekem vedle sebe a pod nima Mickiho.

Nemáme Pellegriniho, Pedro se teprve vrací k tréninku, Faraon nehrál několik měsíců soutěžní zápas.Na tu urostlou obranu Juve by to platit mohlo.

Faktem je, že Juve v týhle sezoně v lepší formě asi nikdy nebylo a Ronaldo též...

Daje!

Largo napsal:
Osobně mi Smalling vzhledem k těm posledním výkonům zas tak chybět nebude.

Změnil bych rozestavení. Teď je podle mě ideální zkusti Mayorala s Džekem vedle sebe a pod nima Mickiho.

Nemáme Pellegriniho, Pedro se teprve vrací k tréninku, Faraon nehrál několik měsíců soutěžní zápas.Na tu urostlou obranu Juve by to platit mohlo.

Daje!
Takovou revoluci nečekám
Nečekal bych ji ani kdybychom hráli doma s parmou, natožpak venku na juvehnusu

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

Verim v dobry fotbal a alespoň bod

Sent from my iPhone using Tapatalk

Můžem jen překvapit. Snad pozitivně.

Změna rozestavení, to jsem na to zvědav. Favorit samozřejmě Juve, o tom není sporu, ale třeba překvapíme. Jsem zvědav na to, co udělá mistr Ronaldo s tou naší baby obranou...

Hlavně ať je to krásnej fotbal a z naší strany bojovnej výkon, víc si nepřeju.

Daje!!!

Jenom sem to zapnul a ta mrdka střílí gól. Dnes pro troše štěstí 5:0. Snad ne víc.

Francesco Totti AS napsal:
máte prosím někdo něco normálního na dívání? Mě pořádně nic nejede

http://hockeynews.site/events/liga-per-italia/?streamerName=Hockeynews

Konečně zase koukám, už v novém! Můžem jen překvapit, kór v té situaci s Edinem v kabině, bez Pelleho, bez Smalla, který je sice z formy, ale furt je to lídr! Cristante, co tam zas vyváděl před gólem kolem Alexe Sandra, mě už stihl zase nasrat... No, nedá se nic dělat, daje!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Spinazzola je hroznej- Na chvíli se dycky vtělí do Ronalda, udělá pár přešlapovaček a když to kupodivu nezabere, vrátí míč na stopery. A Micki, Veretout nebo Mayoral se mu můžou nabízet kolikrát chtějí. Hrozná brzda. I ta akce Juve u gólu začala jeho pokaženou diagonálou...Karsdorp pak nestíhal a Cristante v rychlostním souboji se Sandrem, to je jak Flash versus lenochod...

scr

Hráli zase na pulce jak kdyby měli nahráno, žádné nabehy za obranu nic. Takhle se nad Juve neda vyhrat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vždycky, když vidím radujícího se Nedvěda, musím se uklidnit.

[media]https://youtu.be/hpRLc39mZ_U[/media]