21.kolo Atalanta-ROMA

Od Olsena jsem do začátku sezóny nečekal nic, pak ale najednou pochytal pár tutovek, takže to vypadalo na dobrej kup, ale poslední zápasy jeho forma strmě klesá a za spousty gólů může on (špatný poziční postavení, nulovej reflex,..). Teď to je ve fázi, kde každá střela soupeře smrdí gólem.

Olsen ma hlavne vyborne to svoje boxovanie jednou rukou, kedy netrafi loptu, ale hlavu supera a spadne na zem, akoze bol faulovany. Neviem ci ste si to vsimli, ale bolo to tam aj teraz v nedelu, po rohu.

Hoši já vám nevím mě přijde, že za ty prachy co došel není špatný 😉 jasně teď mohl chytit nějaký ten gol, ale podržel nás několikrát 😎 musíme se smířit že Alisson je už pryč a jeho cena je 6x větší!!!mě spíš sere jak je to odmakane na place někteří tomu nedávají vše!!!!

pasta napsal:
Hoši já vám nevím mě přijde, že za ty prachy co došel není špatný 😉 jasně teď mohl chytit nějaký ten gol, ale podržel nás několikrát 😎 musíme se smířit že Alisson je už pryč a jeho cena je 6x větší!!!mě spíš sere jak je to odmakane na place někteří tomu nedávají vše!!!!

Co to meleš? Jeho chyby nás stály body. S Turínem dostal gól na vzdálenou tyč po zemi (ani ne umístěná střela), protože stál asi metr od druhý tyče, základní postavení úplně strašný. V tuhle chvíli je normálně strašnej.

Koho by jsi chtěl v bráně, když vedení za gólmana 30 a více míčů nedá 🤔🤔🤔 tvrdím jen to, že za tu cenu co přišel chytá nadstandardně😉 když porovnas cenu a výkon.vidím problém prostě jinde a taky neříkám že bych si nepřál lepšího gólmana, ale v Římě je to dost nereálné maximálně někdo z Jižní Ameriky a že by se vypracoval

pasta napsal:
Koho by jsi chtěl v bráně, když vedení za gólmana 30 a více míčů nedá 🤔🤔🤔 tvrdím jen to, že za tu cenu co přišel chytá nadstandardně😉 když porovnas cenu a výkon.vidím problém prostě jinde a taky neříkám že bych si nepřál lepšího gólmana, ale v Římě je to dost nereálné maximálně někdo z Jižní Ameriky a že by se vypracoval

Ospinu bude mít Neapol asi za 8.

pasta napsal:

Ty vole, jakej poměr cena výkon? Za jeho cenu seženeš lepšího golmana, kterej má za sebou nějakou z výrazných lig a ne plácání se někde ve Skandinávii. Jako že byl relativně levnej tak může pouštět hovna, co pouští poslední zápasy? Vůbec! Skorupski by byl lepší.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
pasta napsal:

Ospinu bude mít Neapol asi za 8.

Jo a na tohle narážím...