21.kolo Atalanta-ROMA

Pfff, za takovýhleho stavu poslat na hřiště splašenýho Florenziho po zranění...
čekám, kdy tam pošle De Rossiho vedle Nzonziho

PsYchr napsal:
Pfff, za takovýhleho stavu poslat na hřiště splašenýho Florenziho po zranění...
čekám, kdy tam pošle De Rossiho vedle Nzonziho

Mě to naopak přijde logický. Pellegrini dneska evidentně není ve svý kůži. Nic mu nejde. A vzhledem k tomu, že příště nebude kvůli tý debilní kartě Nzonzi, tak si Pellegrini asi potřebuje odpočinout. Florenzi by mohl rozběhat tu hru.

PS: Hnus. Hnus

To potřebujem, no, víc běhat, ne držet víc balon...
...to, že nesmyslně ztratil hned první balon, kterej na něj letěl a půl minuty na to kopali desítku, sis doufám všimnul :)
...a proto tam dáme hned Fazia budem bránit plichtu v pěti vzadu

vedli sme 0:3 *omg*

Florenzi tam sel, protoze umi lip branit.

Musim priznat, ze nemusim Olsena. Nekde jsem cetl nejaky nazory, ze je to snad nase nejlepsi posila a podobny zblepty, ale po Sczesznym a Allisonovi je to downgrade, to se sice vedelo, ale neni to golman, na kterym budeme moct stavet a pri kazdy sanci a strele na nej trnu. Dnes nas opet nepodrzel.

Atalanta je doma fakt silna, sice jsme vedli 3:0, ale bohuzel snizili uz pred prestavkou, coz byl klicovej moment zapasu a dalo se cekat, ze na nas vleti, coz se taky stalo. Bod je jeste mozna dobrej, protoze je drzime za sebou, ale Atalanta se spolecne s nami, Laziem a AC regulerne rozda o 4. misto.

Je to skoda, ale asi spravedlivej vysledek.

Roma is back !!! vitajme v realite...k dosiahnutiu cielov chyba uz len velky vyprask v lige majstrov ako na Porte prehrat 0:5...takze teraz klasika Hipster dostane ultimatum 2-3 zapasy,jeden nahodne vyhra a zostane ...... :zed: :zed: :zed: ......... :zed:

Je fascinujúce, jak dlho už si ten špinavec hipster ide tú svoju lajničku, kedy ho musíš úprimne nenávidieť a súčasne tolerovať, lebo Rím je v hre. :grr:

Tyve my jsme fakt ochotnici. Koukal jsem na to s tátou a za stavu 2:0 mu říkám, že to u nás nic neznamená. Za stavu 3:0 už i já si říkám, že zas vocad pocad. A pak to svoje. Kdo ztratil ten míč před gólem na 3:3? Se normálně porazime sami, ani nepotřebujeme soupeře

Prvy a treti inkasovany gol ma ligovy brankar chytit!
Nevyuzili sme velku sancu a teraz nas caka AC Milano bez Cristanteho s Nzonzim.

Agostino napsal:
Prvy a treti inkasovany gol ma ligovy brankar chytit!
Nevyuzili sme velku sancu a teraz nas caka AC Milano bez Cristanteho s Nzonzim.

To bude zápas sezóny. Absence Nzonziho mi žily netrhá, spíš naopak. Snad nastoupí konečně Dani.
Olsen moc nepodržel no :? to je fakt

danko10 napsal:
Je fascinujúce, jak dlho už si ten špinavec hipster ide tú svoju lajničku, kedy ho musíš úprimne nenávidieť a súčasne tolerovať, lebo Rím je v hre. :grr:

Gattuso se totiž rozhodl, že kromě svých fanoušků, začně trollit i ty naše.