20.kolo ROMA-Turín

DAJEEEE :daje: rimske DNA znova v akcii...hrame perfektne je 2-0 ,dzeko z metra neda gol na 3-0 a zrazu 2-2,skvela nahravka schicka pred golom na 3:2,skvele Faraon....4 vyhra v rade,eusebia sa uz tuto sezonu nezbavime.Treba vyladit formu na Porto !...FORZA ROMA ! :roma:

Zaniolo zatial prekvapenie sezony jednoznacne ! :smoke: nadherny gol zo zeme,dzeko by sa postavil a kyval rukami :mrgreen: verim,ze z Karsdorpa este nieco bude a bude platnym hracom.

Largo napsal:
PsYchr napsal:
tři body, sláva, ale uff....
mohli sme jim dát tak šest...stajně jako oni nám mohli dát bůra
vážně se vám Karsdorp jako líbil? Dyť byl dozadu úplně hroznej

Hral druhej zapas, co byste od nej cekali?

že jako pravej bek nebude pobíhat před stoperama u středovýho kruhu, zatímco mu na lajně utíká Falque?
for example

Zaplat pansatan za vyhru, ktera byla povinna a jedeme dal.

Karsdorp se mi opravdu docela libil, budem tam mit Florenziho, kterej je lepsi dozadu a jeho, kterej je zase lepsi dopredu, umi dat fakt dobry balony.

Largo napsal:
PsYchr napsal:

Napriklad, ze vie co je to ofsajd?

...

Vyborny prvy polcas. Vypichol by som Cristanteho, ktory sa vedla Pelleho orientoval na tony ciernej roboty.

Uz spominany Karsdorp nevie absolutne branit. Dozadu ro bolo nieco, co som v Rime nevidel od Aleandra Rosiho. Na druhej strane mal aspon vyborne fazy v podpore ofenzivy, ale toto nie je momentalne hrac pre Calcio ani nahodou.

V druhom nas dalsim fasackym lapsusom utopil Olsen, ktory je uzasna kopia Joe Harta. S nim bude este sranda.

Dzeko predviedol dalsi neskutocny vykon a samozrejme nebol striedany, co len potvrdzuje Di Francescove vajcia v sufliku na ponozky.

Tento tim ma, z dlhodobeho hladiska, velky potencial, co je samozrejme zbytocna uvaha, kedzd vsetci vieme, ako to chodi v Rime v lete.

...

Sme oficialne spat v hre o CL.

PsYchr napsal:
Largo napsal:
PsYchr napsal:

že jako pravej bek nebude pobíhat před stoperama u středovýho kruhu, zatímco mu na lajně utíká Falque?
for example

v první půli to byla jediná výrazná chyba, na niž jsem samozřejmě upozornil, byl v pohybu, v nábězích, aktivní, já to vidím optimisticky s ním, ve druhé půli šel trochu dolů, zejména v té obranné fázi, o tom žádná
co je pro mě ale zásadní, že je - na rozdíl od Santona - fotbalista
ale zlepšit se musí, to netřeba diskuse

Nevidel som, ale podla livescore dosiel Schick za stavu 2-2 po tom, co sme premrhali dvojgolove vedenie a takmer okamzite bol priamo zapojeny v rozhodujucom gole. :Ok:

To je nieco, co v druhej casti sezony potrebujeme ako sol - prinos striedajucich hracov.

Dalsi hrac pribudol na marodku... *omg*

Super 3 body, ked som videl zakladnu zostavu, tak som si povedal, ze dnes budeme asi na vyhru potrebovat tri a viac golov...

san elsha
neviděl jsem to sledoval jsem jen livescore
ale asi jsme si zas uděali pěkný odpoledne druhý půli, co?

https://www.facebook.com/romanelcervello/videos/471648383368834/?t=0
:think:

Sushi napsal:
san elsha
neviděl jsem to sledoval jsem jen livescore
ale asi jsme si zas uděali pěkný odpoledne druhý půli, co?

https://www.facebook.com/romanelcervello/videos/471648383368834/?t=0
:think:

plus ten banán...
znova ty myšlenky...
10?

first things first
pokusme se ho neprodat
a pak znovu
a zase
a pokud mu to furt půjde, jako začal
tak jsem si jistej jednou osobou, která mu tu desítku jednou osobně dá :Ok:

Nevidel som, to bránenie pri góloch bolo zase veľmi nedôrazné a zlé. Džeko načo šprintuje s brejkujúcim Falquem dozadu? Akokeby zabúdal, kde má byť a že je tam na góly, nie na bránenie.

danko10 napsal:
Largo napsal:
PsYchr napsal:

Napriklad, ze vie co je to ofsajd?

...

Vyborny prvy polcas. Vypichol by som Cristanteho, ktory sa vedla Pelleho orientoval na tony ciernej roboty.

Uz spominany Karsdorp nevie absolutne branit. Dozadu ro bolo nieco, co som v Rime nevidel od Aleandra Rosiho. Na druhej strane mal aspon vyborne fazy v podpore ofenzivy, ale toto nie je momentalne hrac pre Calcio ani nahodou.

V druhom nas dalsim fasackym lapsusom utopil Olsen, ktory je uzasna kopia Joe Harta. S nim bude este sranda.

Dzeko predviedol dalsi neskutocny vykon a samozrejme nebol striedany, co len potvrdzuje Di Francescove vajcia v sufliku na ponozky.

Tento tim ma, z dlhodobeho hladiska, velky potencial, co je samozrejme zbytocna uvaha, kedzd vsetci vieme, ako to chodi v Rime v lete.

...

Sme oficialne spat v hre o CL.

Ted na to teprv koukam. Spis sem narazel na to, ze ten kluk je hrozne nerozehranej, sebevedomi pralticky na nule a herni zatez taktez. Verim, ze na sobe bude makat a zlepsi se. Predevsim dozadu. Chyby samozrejme delal, ale na to, kolik toho odehral, podal dobrej vykon.

Igor Zaniolo o synkovi rekl, ze Rim je pro nej cilova stanice, ne prestupni do vetsiho klubu. A ze nechce ve smlouve vykupku. Potesil. Snad zustane hodne dlouho, verim tomu. Osobne doufam, ze zustane i Manolas s Underem a pujdou spis hraci jako Dzeko, kterej me neskutecne stve dlouhodobe, Marcano nebo Pastore.

Largo napsal:
Igor Zaniolo o synkovi rekl, ze Rim je pro nej cilova stanice, ne prestupni do vetsiho klubu. A ze nechce ve smlouve vykupku. Potesil. Snad zustane hodne dlouho, verim tomu. Osobne doufam, ze zustane i Manolas s Underem a pujdou spis hraci jako Dzeko, kterej me neskutecne stve dlouhodobe, Marcano nebo Pastore.

Podobne reci vetsinou plati az do jednani o podpisu smlouvy.

Bylo by fajn, kdyby se podarilo dat dohromady tym s vice Italy, ale obavam se, ze v dnesnim fotbale, kterej je tazenej prestupy a provizemi z prestupu, neni moc realny, ze bychom hrace jako Zaniolo udrzeli dlouho.

Krome toho, Lorenzo Pellegrini muze v lete odejit za 30, souhlas s Dankem v tom, ze potencial je obrovskej, ale ze se kadr udrzi, tomu snad nikdo neveri.