Nemáme tvorivyho středního záložníka (modric). Dybala by to mohl zastoupit, ale neustale je někde v rohu hřiště, zády ke všemu, daleko od vsehoPořád se nadává na dovbyka a Fergusona. Neříkám že si kritiku nezaslouží, ale to nejsou oni kdo ty šance mají vytvářet. Kór když hrají neustále zady k bráně. Největší hejt má jit na dybalu a suleho a na bezzubé kraje, které nejsou po lajně schopni táhnout balón a nacentrovat.
Nemáš tam koho dát když má 11 lidí mimoUž v úterý další zápas. Bylo by fajn to trochu protočit
Áno to on šmýkalou zastavil začínajúci brejk a lopta sa dostala k celikoviWesley je skvelej
Mam dojem, že i ten první gól začal někde u nej
Chápu to tak, že furt není ready kondičně...Wesley ztratil taky spoustu balónu
Víme vůbec co je s Angelinem? Na lávce byl se dívám.
Cetl jsem, ze ma prej silny deprese. Myslim, ze na konci sezone pujde…Chápu to tak, že furt není ready kondičně...
To je strašná škoda. Byl loni jedním z našich nejlepších hráčů...Cetl jsem, ze ma prej silny deprese. Myslim, ze na konci sezone pujde…
Tak tohle tihle profíci mají častěji, než se vůbec ví. Nikdo mu nevidí do hlavy, snad se ale z toho dostane.Cetl jsem, ze ma prej silny deprese. Myslim, ze na konci sezone pujde…