20.kolo ROMA - Hellas Verona

Neděle 20:45

Mame jim co vracet. Hlavně pohlídat soupisky a střídání

Rozhodně to nebude lehký zápas, ale chce to se na někom znovu chytit. Dajee

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Oni maju nejak vela bodov - to tam este striela Luca Toni?
Ja uz ani neviem aky vykon a ci cakat aj body :ajajaj:

3 body maji za nic od nas a mame jim co vracet. Bohuzel mirne receno nejsme zrovna ve forme, hlavne smerem dozadu, i tak ale musime vyhrat, podobny zapasy nam letos celkem jdou a bodove vic nez kompenzujou fakt, ze od top tymu dostavame na prdel.

Na tohle se moc netěším. Hellas hraje dlouhodobě výborně, vepředu je hodně kreativní díky Barákovi se Zaccagnim. A ta jejich obrana, 18 branek, spolu s Juve nejlepší v lize. Tak jsem na to hodně zvědavej.

Za nic mají jen dva... Daje Roma

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

škoda, že tam nešla hned ta pellegriniho rána, ale jinak 3:0 v půli, co víc si přát
co je chrisovi? něco si natáh?

Vyzeralo to na hamstring. Chlap je od permanentného podpisu skutočným prínosom.

Inak, títo vidláci mali do dneška najlepšiu obranu v lige.

Zatím absolutní spokojenost. Štve mě jen Pelle, kterej se vykartoval na Juve.

Tři body jsou doma, první půle bezchybná.

Bez Džeka to taky jde a osobně se mi prostě Borja líbí mnohem víc. Víc běhá, napadá, rozehrává a nabízí se. Nebe a dudy v porovnání s Džekem. Škoda, že my si to vždycky tak pokazíme a od 55. minuty ztrácíme energii a zájem o hru. Naštěstí to dneska Hellas nepotrestal.

Zčásti viním Fonsecova střídání, který se mi dneska nelíbily. Nechat tam Mchitarjana, kterej od 70. minuty evidentně nemůže a je pro nás klíčovej před Juve, je diletantství. Střídat Karsdorpa, kterej už od 75. minuty sotva běhá a stále se drží za stehno, to samý. A celkově, nechat si tři střídání v rozhodnutým utkání až na 86. minutu, to je až výsměch těm střídajícím hráčům.

Dobrej dojem na mě udělal především Ibaněz, kterej dneska likvidoval jeden náběh soupeře za druhým. Marash je pořád nevýraznej, nerozehranej, ale zase nedělá takový kiksy jako Chris. Perfektní i Pelle, hrozná škoda, že na Juve nebude. Ale snad bude El Shaarawy.

Takže za mě příště:

Mirante - Mancini, Smalling, Ibaněz - Karsdorp, Villar, Veretout, Spinazzola - El Shaarawy, Mchitarjan - Mayoral

Daje a díky za hezkej večír.

tak jsme si to nakonec hezký neudělali. kdo otvíral, you know what to do, spin that shit

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yx28m-M--4Q[/media]