20.kolo Bologna - ROMA

IMG_1845.jpeg

Doufam,ze neprijde(jak je u nas na tydennim poradku) opet procitnuti

V nedeli shorel cely Nord….a ted si smlsneme na bolonske!

IMG_1846.jpeg

Bude to těžký mač. Bologna na nás umí, ale jsou stejně v háji jak my. Tohle musíme tentokrát urvat, psychika je na naší straně

Bologna si preje aby zlutocerveni fans(prej nejvice nachylnych k nasili) nemeli moznost jit na stadion

Ja myslim ze uz je to oficialni ne? Na dalsi dva venkovni zapasy mame ban. Pry kvuli nejakym problemum pri derby v hledisti.

aha
to je teda bulšit
máme podle mě skvělý fanoušky ve smyslu fandění a nějaký incidenty jsem nezaznamenal (byť jistě jsou, u každýho týmu, většinou snad mimo stadion)

Bologna vs. Roma: Probable line-ups

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; De Silvestri, Beukema, Lucumì, Miranda; Ferguson, Freuler; Orsolini, Odgaard, Dominguez; Castro.

Roma (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Saelemaekers, Paredes, Kone, Angelino; Dybala, Pellegrini; Dovbyk.

Co říkáte na Kapitána, když bude v základu? Derby rozhodl, ale já teda bych chtěl někoho jiného vidět jinak nic lepšího nemáme do základu

Ačkoliv ho nemám rád a upřímně bych raději viděl kohokoliv jiného, v tomhle věřím Ranierimu.

No půl hodinka za náma a teda ty venkovní zápasy proti těm domácím jsou strašné.Nestihame v pohybu mi přijde, ale tak snad to nějak urvou.Hodne se nakopává na Dovbyka a ten to má těžké chce to větší nasazení

Kurva ten Pellegrini!! To je Pica díky za derby a bez už do piče,proč dělá takové píčoviny

Máte taky takové nervy když vidíte že neudělá žádnou změnu a přitom nestíhají a všechny souboje se prohrají!!!