Sushi napsal:Ozivoval jsem auto s chciplou baterkou... Naštěstí
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Largo napsal:Sushi napsal:Ozivoval jsem auto s chciplou baterkou... Naštěstí
Jenže ta se, doufám, na rozdíl od AS probudila....
Sushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:Ozivoval jsem auto s chciplou baterkou... Naštěstí
Jenže ta se, doufám, na rozdíl od AS probudila....
dlouho ne... a pak přijel nějakej assistance člověk s baterkou jak kanón, kterou prej nahazujou kamiony... a už to jelo. taky by se nám hodil takovej nějakej člověk![]()
masterhunter napsal:Sushi napsal:Largo napsal:Jenže ta se, doufám, na rozdíl od AS probudila....
dlouho ne... a pak přijel nějakej assistance člověk s baterkou jak kanón, kterou prej nahazujou kamiony... a už to jelo. taky by se nám hodil takovej nějakej člověk![]()
Říká se mu šejk. Arabský, zazobany, šejk.
HugoBoss27 napsal:Nejvíc mě sral Zaniolo....pořád těží z toho jak prošel proti Jude 5 hráčů než se zranil,tak teď chodí do každého aniž by nahrál volnému hráči a taky to u něj skončí
Largo napsal:masterhunter napsal:Sushi napsal:dlouho ne... a pak přijel nějakej assistance člověk s baterkou jak kanón, kterou prej nahazujou kamiony... a už to jelo. taky by se nám hodil takovej nějakej člověk![]()
Říká se mu šejk. Arabský, zazobany, šejk.
Šejk ve Vatikánu? To by byl mazec v médiích. Ale fakt si nemyslím, že by Friedkini byli problém. Naopak, mám z nich mnohem lepší pocity než z Palotty (chápu, to není tak těžký).
Sushi napsal:Largo napsal:masterhunter napsal:Říká se mu šejk. Arabský, zazobany, šejk.
Šejk ve Vatikánu? To by byl mazec v médiích. Ale fakt si nemyslím, že by Friedkini byli problém. Naopak, mám z nich mnohem lepší pocity než z Palotty (chápu, to není tak těžký).
nápodobně
rozumim i volání po šejkovi, i když ho uplně nesdílim