20.kolo AC Milán - ROMA

Doufám že ten sudí dostane v tunelu ale zápas nám neprohrál je to jen kokot :lol: V neděli to bude krásný zápas bez obrany která i tak dělá žákovské chyby

Ozivoval jsem auto s chciplou baterkou... Naštěstí

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:

Jenže ta se, doufám, na rozdíl od AS probudila....

Largo napsal:
Sushi napsal:

dlouho ne... a pak přijel nějakej assistance člověk s baterkou jak kanón, kterou prej nahazujou kamiony... a už to jelo. taky by se nám hodil takovej nějakej člověk :zed:

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:

dlouho ne... a pak přijel nějakej assistance člověk s baterkou jak kanón, kterou prej nahazujou kamiony... a už to jelo. taky by se nám hodil takovej nějakej člověk :zed:

Říká se mu šejk. Arabský, zazobany, šejk.

masterhunter napsal:
Sushi napsal:
Largo napsal:

Šejk ve Vatikánu? To by byl mazec v médiích. Ale fakt si nemyslím, že by Friedkini byli problém. Naopak, mám z nich mnohem lepší pocity než z Palotty (chápu, to není tak těžký).

Nejvíc mě sral Zaniolo....pořád těží z toho jak prošel proti Jude 5 hráčů než se zranil,tak teď chodí do každého aniž by nahrál volnému hráči a taky to u něj skončí

HugoBoss27 napsal:
Nejvíc mě sral Zaniolo....pořád těží z toho jak prošel proti Jude 5 hráčů než se zranil,tak teď chodí do každého aniž by nahrál volnému hráči a taky to u něj skončí

U něho je největší nevýhoda, že má sice rychlost a techniku, ale nemá k těm sólům už sílu a bojovnost.

Largo napsal:
masterhunter napsal:
Sushi napsal:

Šejk ve Vatikánu? To by byl mazec v médiích. Ale fakt si nemyslím, že by Friedkini byli problém. Naopak, mám z nich mnohem lepší pocity než z Palotty (chápu, to není tak těžký).

nápodobně
rozumim i volání po šejkovi, i když ho uplně nesdílim

Myslím si že Zaniola by měl hrát v záloze kdyby na Juve postavil Abrahama a Afenu tak by to bylo lepší, střed Zaniola, Pelle,Veretout,Elsha obrana:Vina,Small, Kumbulla, Ibanez a nebo do středu Ibanez a ten nový co teď přijel hrát píšou že Mourek by i chtěl ať hraje

Hlavně ať nedělají stupidní chyby kterých v sezoně děláme Kurva hodně pořád nechápu co chtěl Abraham dělat když tam dával tu ruku *omg* *omg* *omg* a malá domů Ibaneze to je u nás pořád

Ještěže mi to na tom mobilu odnikud nejelo... Když jsme snížili, začal jsem věřit, a pak zas mrda. K těm rudým se snad raději ani nevyjadřovat.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Largo napsal:
masterhunter napsal:

nápodobně
rozumim i volání po šejkovi, i když ho uplně nesdílim

Taky to chápu. Musí bejt fajn bejt fanoušek Necastlu... Ale poříád si říkám, že peníze nejsou to hlavní. Stačí se podívat na Atalantu nebo Fiorentinu, který ukazujou velkej potenciál a je to spíš o tom, že na správnejch postech dlouhodobě fungujou správný lidi. Vedení, který do toho dává maximum (i když Commissa nemám rád). V tomhle ohledu myslím, že Friedkini dělaj dobrou práci.