2. zápas skupiny LM, Roma - CFR Cluj

tak chtělo by to nějakou domluvu trošku, jinak to újde a nejvíc se mi zatím líbí Cicinho

scr

sketchy napsal:
tak chtělo by to nějakou domluvu trošku, jinak to újde a nejvíc se mi zatím líbí Cicinho

jj hraje dobre, jen prave diky nemu a jeho utocnejm choutkam jsme dostali malem gola:)

nedával bych to za vinu jemu, zbytek to šíleně vypustil a v závěrečce se nechal blbě obejít Burdisso

Carlo: dával jsem tu link na Sopcast

hej ten Traoré to je strašnej žirafák, jít do něho tělo na tělo, to obráncům vůbec nezávidim... v xichtě podobnej Drogbovi :-D

scr

sketchy napsal:
hej ten Traoré to je strašnej žirafák, jít do něho tělo na tělo, to obráncům vůbec nezávidim... v xichtě podobnej Drogbovi :-D

Treba jsou z jednoho kmene...

dneska jsem si v hlavě akorát připomínal jaký to je, když diváci zařvou Mexés, tak jsem se konečně dočkal, jinak Borriello dobře....

Tak to je nadhera, ak to enjde jednemu bomberovi (Borriello s interom) pride druhy (Mirko) a da gol, teraz zase naopak, krasa.Este pridat treti nech je kladne skore a ide sa spinkat :lol: :sala:

EDIT: :ajajaj: :ajajaj:
EDIT2: 90 minuta - pozastaveny krvny obeh

to mohlo no, nakonec nás ke konci dostali celkem pod tlak ale 3 body jsou doma, aspoň že tak

scr

Nevite proc nehral Juan?
Sem celkem rad, ze ten zapas skoncil..kluci si v ty obrane nebyli moc jisti :(

scr napsal:
Nevite proc nehral Juan?
Sem celkem rad, ze ten zapas skoncil..kluci si v ty obrane nebyli moc jisti :(

myslím, že ranieri chce, aby se točili

jinak podle mě nic moc, je vidět že tým ještě nehraje pořádnej fotbal, ale je v něm kvalita a když se maká, tak přijde aspoň výsledek... což je dneska to důležitý

uvidíme, jestli ten fotbal někdy hrát budeme

Dajeeeeeeeeeeeeeee !