2. zápas skupiny, Karabach-Roma

HugoBoss27 napsal:
Přemýšlím u Radji...čím to je?formou?pozici?obojím?
Ten se mi zdá ještě v pohodě, ale to, co tam předvádí Gonalons, to nemá obdoby. Takhle otřesnej výkon jednotlivce nepamatuju. První gól jeho, stane se, ale on nezabojoval a začal mávat rukama. Z 10ti jeho přihrávek snad 8 špatně, to je něco tohle.

Toto smrdí prúserom. Normálne tŕpnem... Nečakal som úplnú pohodu, ale toto ... Dajme tretí, lebo ma mrdne... DAJE

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Přemýšlím u Radji...čím to je?formou?pozici?obojím?
Ten se mi zdá ještě v pohodě, ale to, co tam předvádí Gonalons, to nemá obdoby. Takhle otřesnej výkon jednotlivce nepamatuju. První gól jeho, stane se, ale on nezabojoval a začal mávat rukama. Z 10ti jeho přihrávek snad 8 špatně, to je něco tohle.

me se nelíbil už s Udine...k čemu tam jde Kevin?Gerson nemá chranice?

Taková ta klasika, kdy vedeš v 15. minutě 0:2 a začneš myslet na víkend, na Milán, že "toti lazaři se jako porazí sami"...
nic víc, nic míň, 3 body jsou tam, jedem dál

daje
:daje:

*omg* *omg* *omg* nuda,panboh zaplat za 3 body,na konci pri tej hlavicke som sa skoro posral.Po prvych 15 minutach to vyzeralo na 5:0 ,ale sme sa uspokojili...gonalons dnes hroza,ale dnes nevynikal vobec nikto...a v klude si pozriet vecerne zapasy.

Římský zápas :smoke: hercna mi mlátí ještě teďka :grr: :base: tvrdé 3 body(stejně každý z nás tipoval remizu :lol: )
Levá strana Kolarov ElSha nefungovala...a co vlastně jo? :think: na Florenzim šla vidět opět jeho chuť ...z toho horkokrevna mě vzdycky uklidní záběr na Allisona(nevím proč ...působí klidně rozvážne,ikdyz kolikrát ty rozehravky....)začnu se vždycky chlamat výrazu Dzeka když ho to nebaví :cry:...jinak podle stadionu jsme hráli doma ne :mrgreen: ?

Come on AC

super 3 body!
tretie miesto je takmer iste, kedze neverim, ze Karabach nieco uhra doma s Chelsea a Atleticom.
postup zo skupiny by bol bonus a vseobecne dost velke prekvapenie, takze verim, ze do dalsich troch zapasov pojdeme s cistymi hlavami a pobijeme sa o dobre vysledky.

https://www.youtube.com/watch?v=-gI3ED1umWY

pozrel som si highlighty a vyhrali sme zasluzene, a to aj napriek tomu, ze Gonalons hral za nich a nie za nas.
tesi ma, ze to zvladol Pellegrini a pridal aj asistenciu.

na Gonalonsa zrejme v tazkych zapasoch nebude spolahnutie (uvidime ako dalej), takze by som tam pripadne za Danielleho alternoval Kevina, ktora hra na tom poste v repre Holandska a v stredovej formacii vytazoval viac Pellegriniho, Florenziho a mozno aj Gersona...

Až Daniho striedanie hru trochu ukludnilo. Vidime, ze co robia dvaja, nie je stale to iste (Gonalons x Dani). Tri body povinnost, zvysok netreba proti nahecovanemu karabachu komentovat.
Malo to byt zase rozdielom triedy, ale tak uz fandime rimu nejaky cas...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cBCSbVWMp68[/media]

jsem to zas neviděl, ale hlavně že jsme vyhráli

prej jsme utrpěli vítězství :lol: super

Byl jsem na hokeji v Havířově tak se podívám doma na zapas super 3 body :daje: parádní den dnes

pasta napsal:
Byl jsem na hokeji v Havířově tak se podívám doma na zapas super 3 body :daje: parádní den dnes

Jak můžeš jít na AZ když hraje AS :lol: já si kvůli tomu měnil odpolední za ranni :twisted:

Netreba zas Gonalonsa po včerajšku hned odsudzovať a z jedného - dvoch zápasov tu robiť závery. Daniel, Kev a ostatní mávajú pravidelne zlé zápasy tiež. Gona hrať futbal vie.

prvních 20 minut jsem si říkal, že zvládneme zápas, kterýho jsem se ve skupině bál nejvíc ze všech, zbytek zápasu jsem zjistil, proč jsem se bál

Ideální sestava 2. hracího dne Ligy mistrů: Rebrov (Spartak Moskva) - Alves (PSG), Manolas (AS Řím), Cahill (Chelsea), Tierney (Celtic) - Danilo Pereira (Porto), Modrić (Real Madrid) - Oberlin (Basilej), Hazard (Chelsea), Martial (Manchester United) - Kane (Tottenham). (eurofotbal.cz)

Tony napsal:
Manolas je obrovska opora. Z jeho zotrvania som nadseny, aj z novej zmluvy.
Souhlasím :Ok: Takovýhleho magora můžeš mít v týmu jen jednoho a to zatím splňujem. Já mám Kostu rád. :)