2. kolo: Verona vs. Roma

Tam je fakt tolik hracu, ktery na Rim nemaj! Patricio, Spinazzola, Cristante, Pellegrini, dneska vsechno hrozny.

Dokud budou ti dva kokoti hrát střed zálohy tak Řím nikdy nic nebude hrát, mějte pěkný večer Mourku táhni do....

20 minut hrame o jedneho navyse a ziadny tlak ani sanca ?:zed::zed:totalne trapne centre,do ruk brankara.....po 2 kolach na prveho minus 5 bodov a dalsi zapas AC....sezona iba zacala a som znechuteny hned v jej uvode,:sick::sick:,uz sa po tolkych rokoch rimskej DNA ani nejde nervovat......

Ale veď pohoda, máme predsa v tabuľke SPECIAL ONE Point to stačí🤦

Last edited:
Vzbudil jsem se a furt jsem nasranej. Do konce přestupáku furt pár dní. Přiveďme, do psí prdele, konečně ještě toho gólmana. Pět střel na bránu, čtyři góly, vole.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Jasný a rovnou třeba Krejčího místo Smallinga, kterej se několikrát během těch dvou zápasů nechal vyškolit. Ten by tam byl taky zcela lepší za málo peněz. To chce klid. Když už chce někdo řešit staty, tak se podívejte na tu včerejší, převaha absolutně ve všem. Je vidět, že ten kádr je silný, ale opět již třetí rok nikdo neví co má hrát. Pod tím special dementem, už mi nějak postrádá smysl kydat hnůj na jednotlivce. Totálně ty hráče zabíjí, hlavně Pellegriniho, ze kterýho se tady pak dělá kapitán kašpar. Jestli na Řím někdo nemá, tak je to trenér.

Jasný a rovnou třeba Krejčího místo Smallinga, kterej se několikrát během těch dvou zápasů nechal vyškolit. Ten by tam byl taky zcela lepší za málo peněz. To chce klid. Když už chce někdo řešit staty, tak se podívejte na tu včerejší, převaha absolutně ve všem. Je vidět, že ten kádr je silný, ale opět již třetí rok nikdo neví co má hrát. Pod tím special dementem, už mi nějak postrádá smysl kydat hnůj na jednotlivce. Totálně ty hráče zabíjí, hlavně Pellegriniho, ze kterýho se tady pak dělá kapitán kašpar. Jestli na Řím někdo nemá, tak je to trenér.
Vesměs souhlasím, ale konkrétně Patricio chytá buřt už druhou sezónu a to s trenérem a vším, co píšeš, nijak nesouvisí.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Určitě by ti hráči nedošli to máš pravdu, ale přece nemuzem po třech letech hrát pořád stejnou sracku a pořád z borci kteří by neměli hrát zápas co zápas.Bral bych kdyby změnil systém hráče a nebo s tím něco udělal, ale on to nechává pořád stejné už v přípravě to byla katastrofa a teď nás ve dvou kolech vymrdaji týmy které budou hrát o záchranu!!!