Jistěže. Ten kádr, až na brankáře (a, zatím, hrot), vůbec zlej není!Mi nerikejte, ze tenhle tym nemuze hrat lip. Ten kadr vubec neni tak spatnej, jak to podle hry (uz dlouhou dobu) vypada
Přemýšlím jestli by byl ten De Gea zadarmo horší než tohle...Vzbudil jsem se a furt jsem nasranej. Do konce přestupáku furt pár dní. Přiveďme, do psí prdele, konečně ještě toho gólmana. Pět střel na bránu, čtyři góly, vole.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Vesměs souhlasím, ale konkrétně Patricio chytá buřt už druhou sezónu a to s trenérem a vším, co píšeš, nijak nesouvisí.Jasný a rovnou třeba Krejčího místo Smallinga, kterej se několikrát během těch dvou zápasů nechal vyškolit. Ten by tam byl taky zcela lepší za málo peněz. To chce klid. Když už chce někdo řešit staty, tak se podívejte na tu včerejší, převaha absolutně ve všem. Je vidět, že ten kádr je silný, ale opět již třetí rok nikdo neví co má hrát. Pod tím special dementem, už mi nějak postrádá smysl kydat hnůj na jednotlivce. Totálně ty hráče zabíjí, hlavně Pellegriniho, ze kterýho se tady pak dělá kapitán kašpar. Jestli na Řím někdo nemá, tak je to trenér.